Activitats estiu

Què fem?

Camí de Ronda de Llafranc a Calella

  1. Home
  2. »
  3. Camí de Ronda de Llafranc a Calella
adreça:
Platja de Llafranc - Llafranc Baix Empordà (el)

 

 

 

El Camí de Ronda de Llafranc a Calella es fa com un passeig tot seguint el camí que unint les dues boniques poblacions de la Costa Brava. L'itinerari no té pèrdua, està ben condicionat i és molt bonic i agradable de fer amb nens. El port de Llafranc és molt petit i durant la temporada de tardor i hivern està ple d'embarcacions. La passejada es pot fer durant tot l'any.

 

Camí de Ronda de Llafranc a Calella

Camí de Ronda de Llafranc a Calella

Camí de Ronda de Llafranc a Calella

Aquest tram del Camí de Ronda té prop de 2Km fàcils de seguir. Hi trobareu escales que salven el desnivell de manera suau. La ruta es pot fer amb cotxet sempre que tingueu en compte els esglaons.

 

allargar la ruta pel sud fins la platja del Golfet

ruta pel sud fins la platja del Golfet

La Platja del Golfet, a sota de Cap Roig, amb sorra, roques i pins que toquen el mar, és relativament poc coneguda, es troba a la ubanización del mateix nom al sud de Calella. Platja de Sant Roc, es baixa per unes escales, trobarem una font del mateix nom, considerada com un bé patrimonial de Calella. Les platges Port Pelegrí, d'en Colau, Port Bo, Malaspina i Canadell són similars, molt concorregudes per ser urbanes davant Calella població que a l'agost celebra una tradicional cantada d'havaneres. Val la pena visitar el poble de Calella, els seus carrers, cases d'antics pescadors, i imaginar com va ser la Costa Brava fa dècades. (+info)

allargar la ruta pel nord fins el Far de Sant Sebastià

far de sant sebastia calella

Des Llafranc es pot anar caminant al Far de Sant Sabastià, abans trobarem el mirador Joaquim Turró, des d'on tindrem unes vistes meravelloses a Llafranc i Calella, davant del far hi ha un mirador i molt a prop un restaurant i hotel del segle XVIII, en aquests miradors podem veure de nord a sud la Costa Brava, molt proper trobarem un poblat ibèric, una torre de vigilància i una ermita. Des dels Tres Pins (Calella) fins a la muntanya de Sant Sebastià teniu 2,5 Km. (+info)

 

 

 

Altres llocs d'interès

+Camins de Ronda de la Costa Brava amb nens

+ Senders de la Mediterrània