Què fem?

Àrees de pícnic del Ripollès

  1. Home
  2. »
  3. Àrees de pícnic del Ripollès
adreça:
Av. del Tèxtil - Ripoll Ripollès (el)

 

 

 

 

Fem un llistat de les àrees de pícnic del Ripollès. Per mirar que sigui el més complert possible hem demanat a la Marta de Som de Pícnic si podem utilitzar el nom de les zones de pícnic on té entrada al seu blog. Hi hem afegit els enllaços que us durant a l'entrada corresponent del seu web per així veure tota la informació. Sempre que nosaltres tinguem la fitxa l'enllaç serà el nostre o, depenent de la informació, posarem els dos.

 

Àrees de pícnic del Ripollès

arees de picnic del ripolles

zones de pícnic del Ripollès

Us recordem que en les nostres excursions si es passa, es surt o s'arriba a una zona de pícnic també ho teniu marcat. I també tenim inclosos els parcs infantils alguns dels quals disposen de zona amb taules de pícnic. Als enllaços trobareu tota la informació de les diferents zones de pícnic del Ripollès dels seus espais així com dels diferent serveis o punts d'interès.

Hem ordenat el llistat per població.

Parc Mare de la Font a Camprodon

Som de pícnic

El blog Som de pícnic és una bona eina per trobar ben documentades les diferents zones de pícnic que han visitat la Marta i família. Hi trobareu moltes fotos i teniu ben indicat com s'hi arriba així com algun altre apunt d'interès.

 

Descobrir el Ripollès en família

El Ripollès, excursions i activitats amb nens

 

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: