Què fem?

Àrea de lleure de la Font Negra a Berga

  1. Home
  2. »
  3. Àrea de lleure de la Font Negra a Berga
adreça:
Font Negra, Berga, Berguedà (el)

 

 

 

L' Àrea de lleure de la Font Negra a Berga és un dels espai més concorreguts per la gent de la comarca però també per als visitants. Un bonic espai situat a tocar de la riera de Metge i envoltada d'arbres el fan un lloc fresc i ombrívol a l'estiu. A la tardor o a l'hivern amb la caiguda de les fulles és un lloc de conte de fades. Hi trobareu una atractiva zona de pícnic repartida en diferents espais. Camins, ponts de fusta, vegetació i aigua la fan ideal per fer-hi parada.

 

Àrea de lleure de la Font Negra a Berga. Què hi trobareu?

L'espai està dividit en diferents zones, tres amb taules de pícnic. Disposa d'una petita zona infantil amb gronxadors i un circuit esportiu amb aparells. Hi ha dos pàrquings situats en dues esplanades, l'accés és gratuït.

Àrea de lleure de la Font Negra a Berga

A la zona on hi ha la font les taules i els bancs són de pedra. La resta de taules són de fusta i les trobareu repartides en diferents punts.

Àrea de lleure de la Font Negra a Berga

Àrea de lleure de la Font Negra a Berga

A part dels elements propis d'una zona de pícnic l'espai té un encant especial. Hi circulen camins i caminets amb baranes i ponts de fusta que creuen la riera de Metge. Fent l'espai un lloc molt atractiu per passar-hi la tarda i descansar. La riera, amb l'aigua neta i fresca, sempre resulta agradable de veure.

L'espai convida a fer una petita excursió per trobar la resta de fonts que hi ha a prop. La font del Guiu, dels Segadors, la Font Nostra o la font del poeta Ramon Vinyes. Encara que la majoria estan seques.

 

Com arribar-hi

Per la C-16, sortida Berga-nord. Agafar la BV4241 direcció Sant Llorenç de Morunys fins el desviament cap a el Santuari de Santa Maria de Queralt. Continuar per la BV4242 i abans de la desviació de Rasos de Peguera trobareu les dues zones de pàrquing de la Font Negra.

 

 

Altres llocs d'interès

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save