totnens.cat
| |

Pintar festucs amb retoladors

totnens.cat

Us agraden els festucs? No us portem cap recepta ni els valors nutritius d’aquest apreciat fruit però sí com donar color a les seves clofes. Mireu com pintar festucs amb retoladors de manera creativa. Podeu pintar-los d’un sol color, fer-ne sanefes, geometries… o dibuixant algun objecte, flors, animals o el que us inspiri. La mida de les clofes fa que alhora es treballi la motricitat fina amb els més petits.

Aquest estiu en hem decidit a menjar i pintar festucs. Una manera creativa i relaxant de passar una bona estona. aquest és el resultat. Mireu la recepta de pasta al pesto de festucs!

Pintar festucs amb retoladors de manera creativa

Podeu pintar-los de manera decorativa però també podeu crear originals jocs com ara un tres en ratlla. Si dibuixeu lletres o números podeu treballar el llenguatge o les matemàtiques. Si dibuixeu fruites, animals, figures geomètriques, vehicles… podeu treballar conceptes.

Llibertat creativa per dibuixart i pintar per després fer un mosaic o enganxar-los formant part d’un collage.

Pintar festucs amb retoladors
Pintar festucs amb retoladors

La mida del festuc fa que depenent del què es dibuixi o pinti necessiteu retoladors de punta ben fina. Decorar i pintar festucs amb retoladors és també una manera creativa de divertir-se. Això sí us caldrà una mica de paciència segons què pinteu ja que s’ha de deixar assecar el dibuix per seguir pintant. Després, per molta cura que tingueu us quedaran els dits pintats.

Resulta força entretingut, combineu colors i figures per mirar, si podeu, de no repetir cap disseny. Us recomanem que aneu pintant els festucs a poc a poc per no cansar-vos. Els podeu guardar en un pot de vidre i quan els tingueu tots podeu mirar de fer un quadre o una mandala ben acolorida.

Pasta al pesto de festucs

salsa de pesto amb festucs

Pasta amb pesto de festucs, us deixem la recepta que fem nosaltres AQUÍ

Bona feina i Bon profit!!!

+recepta de pasta al pesto de festucs

+ dibuixar i pintar

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *