| |

Mosaic amb blat de moro de colors

totnens-mosaic-blat-de-moro2veure font original

Els mosaic són d’aquelles manualitats per fer amb els nens que, depenent del material amb que es facin donen uns resultats molt espectaculars, com és el cas d’aquest mosaic fet amb grans de blat de moro tenyit de diferents colors: blau, verd, vermell o el mateix groc del blat de moro. Depenen de l’edat o de l’activitat que es vulgui fer podeu treballar el mosaic de manera lliure deixant que sigui cada nen qui dissenyi el seu o podeu partir d’una plantilla.  Si voleu un treball més complert i, novament, depenent de l’edat del nen, es pot escollir una plantilla ja feta o es pot partir d’un dibuix fet pel mateix nen. En tots els casos el resultat final amb tot el blat de moro enganxat en un full serà força vistós.

Si voleu que el mosaic us duri com a objecte decoratiu sempre es pot fer directament en una cartolina o en un cartró i si es treballa sobre d’un full, aquest, després el podeu enganxar en un cartró perquè tingui més consistència, sobretot si el mosaic conté un bon grapat de blat de moro. Heu vist el 8 creatius mosaics amb materials diversos que us vàrem portar fa temps? el podeu veure aquí.

Tenyir el blat de moro per fer-ne un mosaic

Tenyiu un bon grapat de blat de moro amb colors diferents, d’entrada podeu partir dels colors bàsic. Poseu un grapat de blat de moro en una bossa de plàstic, afegiu-li unes gotes de tint i barregeu bé. Ja teniu el blat de moro del color escollir.

Aquest tipus de manualitats creatives resulten sempre molt decoratives i ideals per penjar-les a l’habitació dels nens o en qualsevol altre lloc especial de casa.

Bona feina !!!

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *