Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
Etiquetes roba per als nens: una manera de no perdre res
| | |

Etiquetes roba per als nens: una manera de no perdre res

Etiquetes roba per als nens: una manera de no perdre res

L’inici de l’escola, el parvulari o les sortides de colònies dels nens són les èpoques d’utilitzar les etiques roba per als nens. Marcar les peces de roba o els articles que els nens petits duen fora de casa és una bona manera de no perdre res. O com a mínim, facilita poder recuperar, d’una pila de bates iguals, la de cadascú, per exemple. També és una manera senzilla de que els nens utilitzin les seves coses i respectin les dels altres. Al mercat trobareu una gran quantitat d’etiquetes roba que podeu personalitzar de moltes maneres. Marcar la roba amb el nom, un dibuix o etiquetes roba amb el telèfon o el fet de marcar la roba amb distintiu d’al·lèrgies sempre és recomanable.

Depenent del perquè les necessiteu i sobretot per on les voleu enganxar trobareu diferents etiquetes adhesives de roba personalitzables. Hi ha botigues online que permeten posar-hi el nom amb diferents tipus de lletres, escollir el color de l’etiqueta i fins i tot afegir-li una petita imatge o foto. La majoria de marcadors per la roba es poden rentar i són resistents a les assecadores. També podeu trobar etiquetes adhesives plastificades per a objectes com motxilles, cantimplores, gots… Etiquetes marcadors per a roba de mides, formes i dissenys per a tots els gustos i butxaques.

Us hem deixat una llista de botigues online on podreu trobar diferents models. Etiquetes termoadhesives infantils, marcadors amb cintes de roba  o etiquetes plastificades per a motxilles i altres articles que els nens duen a l’escola o d’excursió. La majoria tenen lots amb diferents models d’etiquetes que poden resultar més econòmics.

 

Etiquetes roba online

En cada marca o empresa d’etiquetatge trobareu l’enllaç directe a la seva botiga online, on es poden fer les compres directament. Si en coneixeu alguna més i en ho voleu fer saber en ho dieu que l’anotarem.

Etic-etac, etiquetes personalitzables infantils per marcar la roba, les sabates o qualsevol altre objecte que necessiteu. També disposen de lots combinats amb diferents tipus d’etiquetes i polseres identificatives. Mireu la selecció d’etiquetes de vinil impermeables de mides i formes especials.

Eticlip, Cintes personalitzades per marcar la roba dels nens. Segell per marca la roba nens de goma personalitzat. També trobareu accessoris per marcar la roba com etiquetes per escriure amb un bolígraf marcador. Bolígraf marcador Sharpie.

Eticketas, etiquetes per la roba, etiquetes per marcar la intolerància o al·lèrgies, marcadors per a sabates o objectes. També disposen d’etiquetes per a celebracions. Tenen polseres identificatives infantils i plaques personalitzables per a objectes. Disposen de lots d’articles variats.

Marcaropa,  Etiquetes 100% de cotó. Diferents tipus d’etiquetes per marcar la roba, adhesives amb planxa, etiquetes per cosir a la roba, etiquetes brodades, etiquetes marcadores multiusos…

Petit Fernand, Trobareu etiquetes termoadhesives per la roba personalitzables amb el nom, color a la qual li podeu afegir una icona. Etiquetes adhesives per a vambes o objectes. També poden personalitzar tàpers o cantimplores isotèrmiques.

Stikets, és segurament l’empresa on podreu trobar més tipus d’etiquetes per la roba o marcadors adhesius. Etiquetes personalitzades amb la foto en diferents mides i colors. Etiquetes per a sabates, etiquetes per a vambes amb a silueta d’un peu… També disposen d’etiquetes de vinils per personalitzar.

Stuckonyou, trobareu etiquetes identificatives, marcadors per la roba i etiquetes per poder escriure amb un permanent. Disposen de diferents col·leccions de dibuixos, grafies del text i formes de les etiquetes per escollir.

 

totes les fotos del post han estat tretes de les diferents botigues online que us hem mostrat.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat