Calendaris d'Advent amb tubs de cartro
| | | |

Calendaris d’Advent amb tubs de cartró

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro

Els tubs de cartró resulten pràcticament imprescindibles per a les manualitats. Els podeu pintar, decorar, plegar, tallar, enganxar… com a base de suport o com a element accessori. Al final ens hem decidit a agrupar algunes mostres de Calendaris d’Advent amb tubs de cartró. N’hi ha que ja els hem portat en algun altre article però sempre va bé veure’ls agrupats.

Calendaris d’Advent amb tubs de cartró per fer a casa

Els portem agrupats perquè veieu les diferents maneres de fer-los servir. Pintats, embolicats amb papers lluents o adhesius nadalencs… Fixeu-vos també com estan disposats: simplement penjats d’un fil, en forma d’arbres de Nadal, caseta, corona, els podeu agrupar i enganxar segons us agradi.

També n’hi ha que pleguen el tub de cartró donant-li forma de caixeta o decorada com a Pare Noel o el ren Rudolf. Inspireu-vos i prepareu-los al vostre gust amb els nens. Recordeu el que hi poseu a dins a de ser sorpresa per als nens.

Si us falta algun tub de cartró per completar el calendari podeu fer algun tub amb cartolina.

Models de Calendaris de Nadal amb tubs de cartró

Us deixem un bon grapat de Calendaris de Nadal amb tubs de cartró per agafar com a models. Pinteu-los, decoreu-los i enganxeu-vos al vostre estil.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro decorats

Els hi podeu enganxar adhesius nadalencs o fer els dibuixos amb retoladors. Podeu ordenar el números dels dies o desordenar-los per fer-ho més divertit.

Penjat amb forma d’arbre de Nadal
Calendaris d'Advent amb tubs de cartro tronc

A vegades amb un número ben gros en tindreu prou. Si teniu un tronc el podeu fer servir per penjar-los.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro arbre nadal

Embolicats amb paper de colors verds i marró pel tronc per fer un mini arbre de Nadal.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro figures

En aquest cas els han decorat amb el Pare Noel i el ren Rudolf.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro vermells

Per no passar desapercebut els podeu embolicar amb paper vermell que sempre fa Nadal.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro

En la primera foto podeu veure com han treballat els petits artistes dibuixant i retallant imatges nadalenques. En els segon, els rens iguals queden també molt decoratius.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro plegats

Ens agrada aquesta manera de plegar els tubs tot fent un triangle. Després el podeu decorar amb petits detalls vermells i verds. I si no voleu penjar el calendari d’Advent el podeu plegar com a mini caixes i deixar-lo en una safata, per exemple.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro caseta

I també ens agrada la idea de penjar els tubs de cartró en un penjador. Només heu de trobar un bon lloc pel penjador. La caseta amb els números del calendari és tot un clàssic.

També podeu crear un mini bosc combinant arbres i animalons que us podeu trobar. Només us cal retallar alguna silueta amb cartolina i embolicar els tubs amb paper d’embalar.

Calendaris d'Advent amb tubs de cartro corones

Finalment us deixem dos models de calendari de Nadal amb tubs amb forma de corona. Teniu el que simulen grans caramels embolicats o els que fan servir els tubs com a suport per a posar-hi petits obsequis. Fixeu-vos que van embolicats amb paper de diari!

Bona feina!

+Calendaris d’Advent

+ Nadal amb nens

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *