Apunts 08 revista totnens juny 2021

Apunts son idees que anem agrupant en aquesta mena de revista singular seguint l’essència de totnens. Notes de propostes per sortir, recomanacions de llibres i jocs, manualitats i una mica de decoració i cuina. Apunts 08 revista totnens juny 2021

Apunts 08 Revista totnens juny 2021

Activitats en família per fer dins i fora de casa

portada apunts 2106

Hola famílies !

El mes de juny és el mes dels acabaments i dels inicis. S’acaba la primavera i el curs escolar alhora que comença l’estiu com a preludi de les vacances en família, les colònies i els casals. Us recordem que encara queden places en alguns dels torns de les Colònies d’Eix Estels i habitacions per a les estades en família al Hotel Family Friendly El Jou Nature.

Recordeu, també, que teniu un 10% de dte. En tots els productes de Marcaropa amb el codi TOTNENS21.

Aquest mes us portem forces activitats per fer amb els nens, algunes ja us les hem presentat a les xarxes socials, doneu-li una ullada.

Entre les sortides destaquem dos llacs: un d’aigua turquesa i amb una paret amb petjades de dinosaure i l’altre que s’hi arriba fent un bonic passeig. I seguim amb Castells, al juny en destaquem dos que proposen visites singulars a alguns dels seus racons més especials.

I tenim més coses… cuina refrescant, llibres, jocs, activitats d’estiu, vaixells amb envasos de plàstic…

Feu-li una ullada!

totnens.cat

Voleu sortir als Apunts? envieu-nos un correu a admin@totnens.cat i ho parlem.

Apunts, la revista de totnens d’activitats en família

apunts la revista de totnens

veure tots els números d’Apunts

Esperem que els nostres Apunts us hagin agradat i us hagin inspirat, ni que sigui una mica, per fer activitats amb els nens. Recordeu que a la revista teniu enllaços per accedir a les rutes i activitats per així completar la informació.

Sortim !

Instagram totnens