| |

19 pastissos amb forma de vaixell pirata

totnens-pastissos-pirates11

Arriben els pirates !

Sembla que els pirates són dels temes preferits en una festa d’aniversari infantil, permeten als nens disfressar-se, fer de dolents, i emular els bucaners del mar. Avui us portem una petita mostra de pastissos de vaixells pirates per si prepareu una festa temàtica pirata als nens.

 

pastissos amb forma de vaixell pirata per a una festa infantil

Com sempre hem dit el pastís als iguals que els globus resultes imprescindibles en una festa infantil, per això tant si la festa té una decoració concreta com no sempre que pugeu vestiu el pastís d’aniversari de manera creativa i simpàtica. No fa falta que sigui decorat amb fondant i amb ninots elaborats i entretinguts de fer, a vegades les petites decoracions resulten més efectives.

En el post d’avui s’han preparat diferents pastissos amb forma de vaixell pirata i s’han decorat amb xocolata, algunes galetes per fer les baranes o els rems, cartolines per fer les veles, algun ninots pirata… si us hi fixeu no són massa complicats de fer. Us hem deixat un manual amb fotos per que pugeu veure com tallen el pastís per fer-ne la carcassa del vaixell.

No us deixeu la bandera pirata !!!

Pastissos pirates amb un motllo de súper magdalena

totnens-pastissos-pirates10

totnens-pastissos-pirates9

totnens-pastissos-pirates20

Feu una súper magdalena, o pastís amb la recepta de sempre, amb un motllo rectangular. Podeu obrir el pastís en una o dues capes i farcir-lo de xocolata, melmelada o crema. Encara que no és imprescindible podeu cobrir el pastís amb xocolata, quan aquesta estigui una mica seca li podeu fer ratlles amb un escuradents per simular les fustes de la carcassa del vaixell. Decoreu-lo amb rems -de galetes tipus mikado-, ulls de bou -amb galetes tipus filipinos o cereals d’anelles- poseu-li un pal pel mascaró, les veles i la bandera pirata. El podeu decorar amb lacasitos, gominoles, ninots pirates…

Creatius pastissos de vaixells pirates per a una festa infantil

totnens-pastissos-pirates5

Un vaixell pirata amb espelmes de canons,

totnens-pastissos-pirates6

Mig dònut de xocolata pot resultar perfecte per fer un vaixell pirata individual. Només cal posar-li la bandera.

totnens-pastissos-pirates18

Una safata plena de mini vaixells pirates fets amb galetes i crema de xocolata. Amb un motllo rodó podeu fer sense problemes la carcassa un bucaner pirata.

 

Com fer un pastís de vaixell pirata

totnens-pastissos-pirates3

Aquí teniu el pas a pas per fer l’estructura d’un vaixell pirata a partir d’un pastís. Només us cal tallar el pastís i anar apilant els trossos segons l’estructura que vulgueu. Una bona cobertura de xocolata cobrirà els talls i farà dels trossos una única peça.

 

totnens-pastissos-pirates4

totnens-pastissos-pirates2

totnens-pastissos-pirates16

totnens-pastissos-pirates14

totnens-pastissos-pirates19Després, un cop feta la carcassa del vaixell es pot decorar d’infinites maneres i es poden incloure els detalls que més us agradin: finestres, baranes, canons, l’àncora o carregar-lo d’objectes com ara el cofre del tresor, la passarel·la per saltar a l’aigua, plataforma del guaita, un lloro, pirates, barrils…

Decoració pirata per a un pastís d’aniversari molt elegant

totnens-pastissos-pirates12

Si no us voleu complicar fent un pastís en forma de vaixell perquè tot l’ambient de la festa és pirata, teniu l’opció, més minimalista, de decorar el pastís amb un vaixell pirata de cartolina o simplement col·locant un vaixell pirata de joguina damunt del pastís.

 

Bona cuina !!!

+pastissos per a una festa

 

Si voleu veure més decoració pirata mireu les festes infantils pirates del blog o el nostre pinterest en els taulells dedicats a festes infantils

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *