baner cavatast

| |

11 pastissos amb disseny de cub de Rubik

totnens-cuinem-pastis-rumicube0

Us agrada jugar amb el cub de Rubik? Aquest trencaclosques de colors va ser inventat l’any 1974 per l’escultor i professor d’arquitectura hongarès Ernő Rubik. Avu,i però, us proposarem uns cubs de Rubik dolços que podeu fer a casa com a pastís d’aniversari si els vostres fills són uns afeccionats al joc o simplement per fer un pastís original tot jugant amb els colors.

Tot i que l’espectacular pastís de la portada està decorat amb una base de xocolata negre i quadradets de xocolata fondant de colors simulant les peces d’un cub de Rubik, no us volem mostrar la creativitats de la decoració de pastissos amb xocolata fondant. En el post d’avui us portem diferents maneres de decorar un pastís d’aniversari amb la forma i els colors d’un cub de Rubik: xocolata fondant, colorants per la massa, lacasitos de colors… o simplement jugant amb els colors de les fruites o diferents ingredients per muntar un pastís efecte cub de Rubik.

Com decorar un pastís com un cub de Rubik

totnens-cuinem-pastis-rumicube7

En les fotos podeu veure el pas a pas de la decoració d’aquest pastís de cub de Rubik. En aquest cas han fet tres masses de pastís i les han enganxat amb una capa de mantega. Després, amb colorant comestible es tenyeix la mantega de diferents colors i es va muntant la peça del cub de Rubik

totnens-cuinem-pastis-rumicube11veure font original

Com fer un pastís amb forma de cub de Rubik

totnens-cuinem-pastis-rumicube2veure font original

totnens-cuinem-pastis-rumicube3

A diferència del pastís anterior, en aquest cas s’ha decorat l’interior del pastís acolorint la massa un cop tallada en rectangles. Després s’ajunten les nou parts, alternant els colors, i perquè quedin enganxant se’ls cobreix amb una capa de xocolata que, un cop freda, donarà forma al pastís.

totnens-cuinem-pastis-rumicube9

Quadrats de xocolata fondant per a un pastís estil cubs de Rubik

totnens-cuinem-pastis-rumicube1veure font i recepta original

Una altra manera de treballar i jugar amb les creacions fetes amb xocolata fondant. Aquí s’han tallat en quadrats diferents fruites i ingredient i se’ls hi ha donat una capa d xocolata fondant de color. 27 delicioses peces que juntes formen un original pastís de cubs de Rubik.

Cubs de Rubik de pastís i maduixes

totnens-cuinem-pastis-rumicube6

Aquest pastís té tot l’aspecte d’una peça de cubs de Rubik sense tenir-ne tots els colors. L’efecte Rubik, en aquest cas, ve donat per l’alternança entre el color del la massa del pastís i els maduixots.

Pastissos de cubs de Rubik de lacasitos

totnens-cuinem-pastis-rumicube10

Per que us quedi bé aquest pastís de cub de Rubik amb lacasitos heu de fer una massa molt alta que pugui contenir totes les peces del joc. Per això, és millor que feu dos pastissos i els poseu un sobre l’altre. Cobriu-los amb una bona capa de xocolata o mantega, segons el gust. Aneu enganxant els lacasitos segons el model abans que es refredi del tot el xocolata. Us aconsellem que tingueu preparats els lacasitos separant-los per colors i mirant que no us en falti cap.

Fixeu-vos en les dues fotos, en la primera els quadrats estan enganxats, en canvi en el segon pastís s’ha deixat un espai entre quadrat i quadrat de lacasitos.

Decoració de magdalenes i cupcakes amb efecte cub de Rubik

totnens-cuinem-pastis-rumicube5

Aquestes magdalenes o cupcakes de xocolata estan decorats amb una petita peça de xocolata que conté les nou peces de colors d’una de les cares del cub de Rubik.

Presentació de fruites en forma de cub de Rubik

totnens-cuinem-pastis-rumicube4

Una manera divertida i creativa de presentar la fruita aprofitant els seus colors naturals és la de fer composicions saludables i atractives simulant, en aquest cas, un cub de Rubik. Podeu alternar amb varietats de fruites, incorporar-li formatge fresc o qualsevol ingredient que es pugui tallar en daus.

 

Entrada similar

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *