| |

titelles fets amb mitjons

totnens-manualitats-titelles-mitjons5

Els titelles o les marionetes ajuden a desenvolupar una part molt important de la creativitat dels nens alhora que els fa treballar l’expressió, la capacitat d’inventar històries i la paciència per estar atents i escolar quan són ells els qui miren el teatre. Avui us portem un bon grapat de titelles fets amb mitjons, titelles d’animals, titelles de monstres, éssers imaginaris o titelles de personatges que en les mans dels nens generaran fabuloses històries.

Si voleu podeu complementar els titelles amb una teatre de tela fet a casa

titelles fets amb mitjons

Qualsevol mitjó pot convertir-se en un titella, podeu fer servir mitjons de diferents mides, colors o dissenys. Per fer els titelles molt més atractius escolliu mitjons amb colors vius, amb ratlles, rombes, flors… Com podreu veure amb els titelles de mitjons que us hem portat es poden fer servir diferents materials per personalitzar.los: feltre, botons, ulls, cartolina, pom poms, llanes de colors, cartró, neteja pipes… La creativitat per fer els titelles és pràcticament il·limitada, podeu crear un titella de qualsevol animal, personatges o objecte, només us cal imaginació.

Ja ho sabeu si sou dels qui a casa sempre queda un mitjó desaparellat sempre podeu donar-li una altra utilitat.

Titelles d’animals fets amb mitjons

totnens-manualitats-titelles-mitjons4

Titelles de gossos fets amb mitjons, n’hi ha de diferents races, fins i tot de ratlles.

totnens-manualitats-titelles-mitjons6

Si voleu donar-li un aire més realista sempre teniu l’opció de pintar el mitjó, com en el cas del titella de girafa amb taques marrons. El titella mico està fet amb retalls de feltre.

totnens-manualitats-titelles-mitjons7

Titella de mitjó porquet o d’un cavall amb crinera de llana.

totnens-manualitats-titelles-mitjons12

Miau, diu el titella gat fet amb un mitjó ratllat.

totnens-manualitats-titelles-mitjons10

Si teniu un mitjó de ratlles blanques i negres podeu fer-ne un titella zebra. El titella elefant s’ha fet amb dos mitjons, un, el de la trompa súper llarg.

totnens-manualitats-titelles-mitjons9Titella drac i titella dinosaure fets amb mitjons, s’han treballat una mica més per incloure els elements que els caracteritzen.

totnens-manualitats-titelles-mitjons14

En la primera foto podeu veure diferents titelles de personatges fets amb mitjons i acabats de diferents maneres. En la segona foto podeu comprovar com un mitjó ratllat pot convertir-se en un tigre, una zebra o un gos depenent de la manera de retallar i enganxar les orelles o els pels del cap.

Monstres i personatges fets amb titelles de mitjons

totnens-manualitats-titelles-mitjons13

totnens-manualitats-titelles-mitjons3

totnens-manualitats-titelles-mitjons1

totnens-manualitats-titelles-mitjons8

Us deixem uns quants models de titelles de mostres i personatges fets amb mitjons perquè us fixeu les diferents maneres que teniu d’enganxar-los-hi cabells, boca, nas o ulls o d’incloure’ls-hi complements com ulleres, barrets o bufandes.

Com fer una boca en un titella de mitjó

totnens-manualitats-titelles-mitjons2

Us hem portat aquest mini tutorial en fotos perquè pugeu veure com fer una boca al vostre titella. En aquest cas haureu de retallar el mitjó i enganxar-li o cosir-li un retall ovalat de feltre o roba.

Un cop tingueu els titelles… que comenci la funció !

 

Bona feina !!!

+manualitats per fer amb nens

+ propostes a Pinterest de totnens

 

Entrada similar

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *