setmana de la natura
|

Setmana de la Natura

del 22 de maig al 5 de juny 2023

Arriba la Setmana de Natura 2023. Una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. Us esperen un munt d’activitats pensades per a tothom. N’hi ha programades per fer-les en grup, amb l’escola, en família o a nivell individual. Durant 15 dies, del 22 de maig al 5 de juny, podràs gaudir de la natura d’una manera participativa, lúdica i educativa.

RECORDEU QUE US HEU D’INSCRIURE A L’ACTIVITAT QUE ESCOLLIU!

Setmana de la Natura. Quines activitats hi podeu trobar?

Setmana de la Natura

Durant 15 dies s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient. Activitats diverses que us ajudaran a prendre consciència de la importància de cuidar el medi. Podreu participar en la restauració d’un bosc de ribera i plantar espècies autòctones, treure espècies exòtiques invasores, recollir brossa d’una platja, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat…

Setmana de la Natura

Si aneu al web podreu consultar de manera molt visual i fàcil totes les propostes. Feu la cerca amb els criteris que us acostin al que busqueu. Podeu fer la cerca per diferents criteris: públic (familiar, adults, escoles…) tipus activitat (sortida guiada, voluntariat, tallers…) o escollir una data determinada. Per gaudir encara més de l’experiència escolliu alguna activitat que no hagueu fet mai.

15 dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli!

Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp…

Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura.

Qui l’organitza?

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, Compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

Coordinada des de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), la Setmana de la Natura és una campanya que té com a objectiu afavorir que la gent conegui la natura, hi connecti i la visqui, per prendre consciència de la necessitat de tenir-ne cura.

Les ONG ambientals són les impulsores de la Setmana però també museus, escoles, administracions…

#setmananatura – #naturaésSalut

+info Setmana de la Natura

+ activitats familiars (activitats natura)

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *