Receptes per a festes infantils a tot color

Avui us proposem 5 receptes per a festes infantils a tot color. 5 receptes fàcils de fer perquè els nens us poguin ajudar. La cuina creativa per a nens és molt més atractiva, i bona, si són ells els cuiners. Totes les receptes, tret de la de pintar, es poden preparar amb certa antelació. Amb aquestes receptes per a festes infantils a tot color només volem donar-vos idees de com pot canviar la presentació del menjar en una festa per a nens. Decorar la taula i fer el menjar atractiu sempre dona bons resultats. Ja sabeu que el menjar entre, primer, pels ulls, així que sigueu creatius alhora de fer receptes per a festes infantils a tot color.

Com sempre recordem alhora de preparar el menjar per a festes infantils feu racions petites i adaptades a l’edat dels nens. D’aquesta manera us asseureu, o com a mínim minimitzeu, el fet de deixar menjar al plat. Totes les receptes admeten canvis, ja sigui amb els ingredients o amb la decoració. Per tenir més èxit adapteu-les a la temàtica de la festa i als gustos dels nens.

Receptes per a festes infantils a tot color. Pizza de fruites.

Receptes per a festes infantils a tot color

veure recepta original

Aquesta pizza de fruites posada a la taula d’una festa infantil és d’allò més atractiva. Els colors i sobretot la manera ordenada de posar les fruites, com si fos una mandala, queden molt bé. Quin nen, o adult, es pot resistir a agafar un tros de pizza? Feu-ne talls petits, així tothom la podrà provar.

 

Cuina creativa amb nens. Monstres de galetes i cereals.

Receptes per a festes infantils a tot color

veure font original

Les barretes de cereals i les galetes oreo decorades de monstres les hem trobat en una festa infantil de monstres. Ara bé, també les podeu fer servir per donar color i un toc original al menjar de la taula. Us deixem la recepta de barretes de cereals que fa temps que varem penjar al blog. Fixeu-vos com han posat els ulls o l’estil irregular alhora de posar xocolata de cada galeta o barreta de cereals .

 

Recepta per a festes infantils. Trossets de iogurt decorats

Receptes per a festes infantils a tot colorveure recepta original

Aquest pica-pica té una base de iogurt decorat amb cereals de colors. Poseu un paper per anar al forn en una safata. Estendre el iogurt, aquí han triat tipus grec natural, a la safata. Posar els cereals, o trossets de fruita, per sobre i deixar-ho al congelador. Tallar a trosset, millor desiguals i no massa grans.

Recepta de daus de gelatina de colors per a una festa infantil

http://www.hellowonderful.co/post/EASY-KID-SNACK--CEREAL-YOGURT-BARK#_a5y_p=4547085

veure recepta original

Prepareu la gelatina segons el prospecta. Deixeu que la capa de gelatina agafi consistència abans de posar el següent color. Un cop ben ferma desemmotllar i tallar a la mida i forma que vulgueu.

Decorar sandvitxos amb colorant alimentari

receptes-per-a-festes-infantils-a-tot-color02

veure font original

Això, més que una recepta, és una creació artística. Toos els colorants són alimentaris i comestibles.

Bona festa !!!

Al Pinterest tenim més cuina creativa per a nens i també mini receptes per a festes infantils per poder agafar més idees.

 

 

 

Save

Save

Save