Què fem?

ruta pel Ter a Anglès

 1. Home
 2. »
 3. ruta pel Ter a Anglès
adreça:
Anglès Selva (la)

 

 

 

La ruta pel Ter a Anglès és una curta excursió familiar que permet gaudir de l'entorn tot contemplant la fauna i flora que viu al voltant del riu. Un itinerari que permet acostar als nens la natura de manera tranquil·la i plàcida ja que transcorre pràcticament per pistes i camins sense dificultat. Passa a toca del Vapor de la Burés on hi ha la única màquina de vapor d'Europa que es conserva en el seu lloc original.

ruta pel Ter a Anglès. Dades i mapa

 • Distància: 4,73 Km.
 • Temps: 1 hora i 20 minuts
 • Dificultat: Fàcil

mapa ruta pel Ter a Angles

ruta autoguiada amb l'app de per Natura Local

ruta pel Ter a Anglès. Itinerari

L'excursió no presenta cap dificultat i es pot fer pràcticament com un passeig. Aneu-hi amb atenció i, depenent de l'època de l'any, podreu veure espiadimonis, granotes, varietat d'ocells, papallones... Si voleu fer una sortida naturista si porteu una petita guia us ajudarà a reconèixer els insectes, ocells... i la flora que l'envolten.

ruta pel Ter a Angles

vapor Burés ruta pel Ter a Angles

Vapor Burés - es fan visites guiades

 • Cal sortir des del mateix poliesportiu municipal i seguir pel passeig de l’Estació direcció Anglès.
 • Es voreja la  màquina de Vapor de la Burés caminant al costat del Canal de les Indústries fins a trobar el curs del riu Ter. Aquí es troba la única màquina de vapor a Europa mantinguda en el seu emplaçament original.
 • Durant el recorregut podreu gaudir del cant i la presència de petits ocells, papallones i espiadimonis del Pla d'Avall, a les basses properes al riu hi viuen amfibis.
 • S'arriba a la masia de Can Biel. Aquí cal travessar la carretera que va d'Anglès a Bescanó. A l'altre costat de la carretera el camí segueix per camps de conreu.
 • A l'alçada de la Farga d'Anglès cal tornar a creuar la carretera i anar a la llera del Ter per fer el camí de tornada. A la vora del Ter es poden veure aus i peixos en un entorn de ribera.
 • A l’alçada del pont de Sant Julià abandonarem el riu Ter per tornar al punt d’inici.

Anglès ruta pel Ter a Angles

Barri antic d'Anglès

El municipi d'Anglès es troba dins el Consorci del Ter - Brugent.

 

Altres llocs d'interès


 

etiquetes: