de la Font Vella a la Font del Pic a Sant Hilari Sacalm

 1. Home
 2. »
 3. de la Font Vella a la Font del Pic a Sant Hilari Sacalm
adreça:
Sant Hilari Sacalm Selva (la)


 

 

 

 

Petita excursió per fer en família que es converteix de seguida en un atractiu passeig. Segueix l'itinerari taronja que surt des del centre del municipi, al Museu de les Guilleries. La ruta us portarà de la Font Vella a la Font del Pic als voltants del municipi de Sant Hilari de Sacalm. El municipi se'l coneix com la Vila de les 100 fonts. A part, en el seu terme municipal hi ha instal·lada la planta envasadora  de Font Vella.

 

de la Font Vella a la Font del Pic a Sant Hilari Sacalm. Dades

de la Font Vella a la Font del Pic a Sant Hilari

veure ruta a wikiloc

 • Durada:   1 h
 • Distancia: 2 km
 • Punt de sortida: Casc antic, davant Museu de les Guilleries

La ruta està marcada com a lineal però la podeu fer circular si passeu pel costat de la planta envasadora,

de la Font Vella a la Font del Pic a Sant Hilari Sacalm. Itinerari

 • De Sant Hilari de Sacalm surten diverses rutes, la majoria senyalitzades amb colors, per a la sortida de la fitxa a la Font Vella i la Font del Pic s'ha de seguir l'itinerari de color groc.
 • El camí transcorre per dins un bonic bosc de pins i castanyers a banda i banda fins que s'arriba a unes escales que ens apropen a la Font del Pic.
 • Seguint el mateix camí del bosc la vegetació es va tornant cada cop més frondosa i aproximadament a 1 km de distància ja arribem a la segona font.
 • S'arriba a un gran espai verd i darrera es troba el l'hotel balneari de la Font Vella d'aigües termals, el balneari és un edifici singular i històric amb una façana de color blau intens.
 • L'itinerari es pot fer circular si s'opta per tornar pel costat de la carretera en un bonic passeig passant al costat de la planta envasadora i arribant a davant de l'hotel balneari.

Les dues fonts disposen d'una zona perquè els nens puguin córrer i jugar, zona de pícnic i zona de parc infantil  amb gronxadors i elements de joc.

 

Comentaris dels seguidors

*la ruta passa a tocar de la Fabrica Font Vella (i això no agrada).

**S'hi pot anar amb cotxet encara que algun tram pot costar una mica de portar.

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save