1. Home
 2. »
 3. Poble Espanyol de Barcelona
adreça: Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
telèfon: +34 93 508 63 00

 

 

 

 

El Poble Espanyol de Barcelona és un dels grans atractius turístics de la ciutat. I ho és des de 1929, any en què es va inaugurar aquesta joia arquitectònica en el marc de l'Exposició Internacional de Barcelona. Un recinte històric, original i únic, que manté tot l’encant, ara posat al dia perquè pugueu viure la gran diversitat del patrimoni cultural espanyol. La llarga llista d’activitats familiars que es fan durant tot l’any arrodoneixen una completa experiència de cultura i d'oci per a totes les edats.

 

Poble Espanyol de Barcelona. Informació general

Per la seva situació i bona comunicació, la visita al recinte resulta sempre molt més atractiva. La muntanya de Montjuïc, a escassos metres de les famoses Fonts Màgiques i prou elevat per gaudir de vistes panoràmiques sobre la ciutat de Barcelona el fan un espai únic. La bona comunicació, connectat amb el centre de la ciutat i a 5 minuts caminant des del metre i FGC de Plaça Espanya, fan que sigui més fàcil i còmode arribar-hi.

poble espanyol de barcelona

La visita al Poble Espanyol de Barcelona està organitzada en quatre grans zones geogràfiques que no segueixen una divisió política sinó més aviat cultural del territori:

 • El Mediterrani
 •  El Nord
 •  El Centre
 •  El Sud

 

planol poble espanyol

Un cop al recinte podeu fer la visita guiada, en diferents formats, o descobrir el recinte de manera lliure. Una visita apte per a tot tipus de visitants amb propostes adaptades i especials per a les famílies amb nens.

 

Carnet familiar del Poble Espanyol

El Carnet familiar us permet gaudir del Poble Espanyol tantes vegades com vulgueu per un preu molt assequible.

 • Podreu entrar al recinte tantes vegades com vulgueu durant tot un any sense fer cues.
 • Gaudir al 100% de tot el que el Poble us ofereix: el programa de propostes culturals i d’oci, activitats familiars dels diumenges al matí (teatre, dansa, circ, màgia o tallers).
 • Esdeveniments especials com el Festival de Titelles de Barcelona, el festival De Flor en Flor, el dia Minimúsica, la Fira de Clicks i Lego, Halloween o les activitats de Nadal, entre d’altres

Descobriu el Jardí Escultòric o feu la gimcana familiar, disponible tots els dies de l’any. I després, podeu agafar forces amb un agradable dinar a la zona pícnic o bé en un dels bars o restaurants del Poble.

poble espanyol de barcelona

[/vc_row]

El carnet familiar és vàlid durant un any des del moment de la seva compra. Teniu diferents tipus de carnet familiar segons el tipus de família que sigueu.

 

El Poble Espanyol i els nens

 • Joc del sarró: visita autoguiada en forma de joc de pistes. Desxifra els enigmes que divertits personatges us plantejaran mentre visiteu el recinte tot descobrint els racons secrets del Poble Espanyol.
 • Casal d'estiu: nous espais audiovisuals –en particular, l’espai FIESTA–, el Jardí Escultòric amb un nou espai de pícnic i dos tobogans gegants, el misteriós Monestir de Sant Miquel. Amb activitats com jocs de decoberta, visita dinamitzada, tallers, visita lliure...
 • Les escoles: alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària gaudeixen i aprenen amb aquestes propostes dirigides per monitors, dinamitzadors, actors i artesans professionals.

 

Agenda d'activitats

Disposa d'una amplia agenda d'activitats per a tots els públics. Consulteu-la aquí abans d'anar-hi per estar al dia: concerts, tallers, espectacles, festes... de dia i de nit.

*Recordeu, la compra d'entrades online tenen descompte !

 

Altres llocs d'interès