Poble Espanyol de Barcelona

 1. Home
 2. »
 3. Poble Espanyol de Barcelona
adreça: Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
horari: dilluns de 10h a 20h / de dimarts a diumenges de 10h a 24h
telèfon: +34 93 508 63 00

poble espanyol barcelona

 

 

 

 

Situat en una de les zones més emblemàtiques de Barcelona, molt prop de les Fonts de Montjuïc, el Poble Espanyol et descobreix l'essència de la cultura espanyola en un agradable i tranquil passeig a l’aire lliure. Un recinte on la història es troba amb l’oci i la  cultura, on petits i grans gaudeixen de l'arquitectura, l'artesania, l'art, les tradicions i la gastronomia de tot un país!

 

 

Poble Espanyol de Barcelona. Informació general

El Poble Espanyol de Barcelona és un dels grans atractius turístics de la ciutat. L’any 1929, es va inaugurar aquesta joia arquitectònica en el marc de l'Exposició Internacional de Barcelona. L’objectiu era el de representar l'essència de la vida als pobles d'Espanya, missió que manté avui dia gràcies a la revisió constant del seu contingut.

En més de 40.000m a l’aire lliure el recinte de Montjuïc alberga 117 construccions arquitectòniques que reprodueixen, a escala real, edificis, places i carrers de diverses zones d’Espanya. Passejant pels carrers i places del Poble, els visitants troben una varietat d’ofertes de restauració. Productes típics de la gastronomia espanyola amb més de 2500 m2 de terrasses. Botigues amb productes gourmet on comprar productes locals de qualitat i espais audiovisuals representatius de diferents zones peninsulars.

Un viatge per tot un país sense moure’s de Barcelona.

poble espanyol de barcelona

Museu Fran Daurel - exposicions

Situat al cor del Poble Espanyol es troba el Museu Fran Daurel, un dels referents de l'art contemporani a Barcelona, on es poden admirar obres d’artistes reconeguts internacionalment, d’ èpoques i estils diversos,  com Picasso, Dalí o Miró, entre molts d’altres. Una ocasió única per fer un recorregut per l’art contemporani espanyol a través d’una única exposició.

Aquesta col·lecció continua fins l’espai Contorn-Entorn una escultura de l’artista J.Guinovart i el Jardí Escultòric, un espai on la naturalesa i l’art es fusiona en un entorn natural de 3.000m2. En aquest mateix espai hi ha instal·lat dos tobogans per l’estona d’esbarjo familiars, i unes taules de picnic on fer una parada abans de continuar el viatge.

L'artesania

El Poble Espanyol és també sinònim d’artesania, un art sostenible, de qualitat, local, i fet a mà. Declarat al 2003 com  Zona Artesanal per la Generalitat de Catalunya és sens dubte, una de les millors concentracions d'artesania de Barcelona i del país, que ofereixen activitats i tallers in situ i amb la possibilitat de comprar una peça única, irrepetible i, fins i tot, personalitzada.

 

 

 

planol poble espanyol

La visita al Poble Espanyol de Barcelona està organitzada en quatre grans zones geogràfiques que no segueixen una divisió política sinó més aviat cultural del territori:

 • El Mediterrani
 •  El Nord
 •  El Centre
 •  El Sud

 

Els darrers anys el Poble ofereix, a part del contingut habitual, activitats culturals i d’oci en relació a les estacions: com el Nadal al Poble, on el recinte es vesteix de gala i ofereix activitats familiars per aquestes dates tant especials; o les Nits d’Estiu, on els concerts, les nits d’humor i l’aigua envaeixen els dies més calorosos de l’any.

 

Carnet familiar del Poble Espanyol

El Carnet familiar us permet gaudir del Poble Espanyol tantes vegades com vulgueu per un preu molt assequible.

 • Podreu entrar al recinte tantes vegades com vulgueu durant tot un any sense fer cues.
 • Gaudir al 100% de tot el que el Poble us ofereix: el programa de propostes culturals i d’oci, activitats familiars dels diumenges al matí (teatre, dansa, circ, màgia o tallers).
 • Esdeveniments especials com el Festival de Titelles de Barcelona, el festival De Flor en Flor, el dia Minimúsica, la Fira de Clicks i Lego, Halloween o les activitats de Nadal, entre d’altres

Descobriu el Jardí Escultòric o feu la gimcana familiar, disponible tots els dies de l’any. I després, podeu agafar forces amb un agradable dinar a la zona pícnic o bé en un dels bars o restaurants del Poble.

poble espanyol de barcelona

 

Què inclou l'entrada al Poble Espanyol?

 • Entrega de tiquet immediata al teu smartphone (sense cues)
 • accés d'un dia al recinte
 • accés al Museu Fran Daurel

 

El Poble Espanyol i els nens

 • Joc del sarró: visita autoguiada en forma de joc de pistes. Desxifra els enigmes que divertits personatges us plantejaran mentre visiteu el recinte tot descobrint els racons secrets del Poble Espanyol.
 • Casal d'estiu: nous espais audiovisuals –en particular, l’espai FIESTA–, el Jardí Escultòric amb un nou espai de pícnic i dos tobogans gegants, el misteriós Monestir de Sant Miquel. Amb activitats com jocs de decoberta, visita dinamitzada, tallers, visita lliure...
 • Les escoles: alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària gaudeixen i aprenen amb aquestes propostes dirigides per monitors, dinamitzadors, actors i artesans professionals.

El carnet familiar és vàlid durant un any des del moment de la seva compra. Teniu diferents tipus de carnet familiar segons el tipus de família que sigueu.

Agenda d'activitats

Disposa d'una amplia agenda d'activitats per a tots els públics. Consulteu-la abans d'anar-hi per estar al dia: concerts, tallers, espectacles, festes... de dia i de nit.

 

 

Altres llocs d'interès