Què fem?

Parcs i jardins de Cardedeu

  1. Home
  2. »
  3. Parcs i jardins de Cardedeu
Parc de la Serreta
Parc de la Font dels Oms
Parc Pompeu Fabra
Parc de la SerretaParc de la Font dels OmsParc Pompeu Fabra
adreça:
Cardedeu, Vallès Oriental (el)

 

 

 

Espais de natura i joc als parcs infantils de Cardedeu. El municipi de Cardedeu que té una extensió de 12,89 km² i està situat en plena depressió prelitoral, entre la serralada litoral i el massís del Montseny. El travessa la riera Vallfornès, coneguda més popularment com a riera de Cànoves, afluent del Mogent que, alhora, és afluent del Besòs. El punt més elevat del municipi es troba situat al nord-oest del terme, prop de l'ermita de Sant Hilari (310 m). Us deixem la relació de parcs i jardins de Cardedeu, espais oberts i naturals per gaudir en família. Al Parc Pompeu Fabra hi trobareu una diversitat curiosa d'espècies arbòries

 

Parcs i jardins de Cardedeu

Els parcs infantils de Cardedeu, espais de natura i joc

els ocells del Parc dels Pinetons de Cardedeu

  • Parc del Pinetons: situat al mig del nucli urbà. L'any 1931 va ser adquirit per l’Ajuntament i integrat en el projecte d’urbanització de la zona nord del municipi per l’arquitecte Manuel J. Raspall. Conserva l'aspecte de boscós de pineda amb més de 270 pins pinyers distribuïts aleatòriament pel parc. Hi trobareu diferents zones de jocs infantils, parterres replantats i zones de gespa. Disposa de bancs, taules, fonts, pista de patinatge, atraccions infantils...
    Al parc dels Pinetons també s’hi conserva la soca dels Tres Pins, arbre centenari que fou abatut per un temporal el 1963.

Parc de la font dels Oms a Cardedeu

  • Parc de la Font dels Oms: és un parc englobat dins els 8.886,15 m2 del tram de riera que se situa a la part nord del nucli urbà dins de l'àmbit de la riera de Vallforners. És un espai per a l'educació ambiental on s'hi poden trobar dos ecosistemes diferents, el de l'alzinar i el bosc de ribera. Hi trobareu plafons explicatius tant de vegetació com de fauna presents al parc amb l'objectiu que us facilitarà la identificació.

parc Pompeu Fabra Cardedeu

Parc Pompeu Fabra de Cardedeu

parc Pompeu Fabra Cardedeu

  • Parc Pompeu Fabra: Hi trobareu una diversitat curiosa d'espècies arbòries, ja que va ser fruit de l'aportació de veïns i de diversos viveristes del municipi.

Parc de la Serreta a Cardedeu

  • Parc de la Serreta: és l'àrea verda més extensa de Cardedeu. Es va inaugurar l'any 2009 i s'escampa pel turonet que delimita el poble per la cara sud-oest. Hi trobareu llargs tobogans gegants, espais verds en diferents nivells i sovint s'hi convoquen volades d'estels.
  • Parc de la Penya: es tracta d'un gran espai verd situat al marge oest de la riera de Vallforners, entre la plaça d'Antoñita Fontova i l'avinguda de Sant Hilari. Actualment el Parc s'ha condicionat i recuperat amb la construcció d'escales i tanques de fusta.

Espais de natura i joc

els ocells del Parc dels Pinetons de Cardedeu

Els ocells del Parc dels Pinetons

Parc de la font dels Oms a Cardedeu

Flora i Fauna de Parc de la Font dels Oms

 

+ Vallès Oriental amb nens

+parcs infantils de Catalunya

 

INSTAGRAM