Parc Turó de Can Mates a Sant Cugat del Vallès

 1. Home
adreça:
Carrer de Ramon Llull, 18, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental (el)

 

 

 

El Parc Turó de Can Mates a Sant Cugat del Vallès és un dels parc de visita quasi obligada per anar amb nens. Es tracta d'un parc de grans dimensions on els nens poden gaudir de diferents espais per jugar. Està dividit en zones o nivells que segueixen la tipologia irregular del terreny. S'hi han instal·lat equipaments per a totes les edats. És el parc urbà més gran del municipi i està poblat per alzines, roures i arbustos mediterranis. A més, una part de la superfície d’aquest turó que assoleix els 178 metres d’alçada configura un parc agrícola per a ús ciutadà. El Parc del Turó de Can Mates queda connectat amb el nucli de Sant Cugat pel Parc Central.

 

Parc Turó de Can Mates a Sant Cugat del Vallès. Què hi trobareu?

Parc Turó de Can Mates a Sant Cugat del Vallès

tobogans i zona per als més petits

Parc Turó de Can Mates a Sant Cugat del Vallès

gran estructura de fusta amb ponts, passarel·la, tobogan...

 • Tobogans gegants: són els gran atractiu del parc. Són metàl·lics i cadascun té una estructura diferent. Un doble per baixar alhora amb els amics. Un altre amb petites ondulacions on els nens van fent saltirons (vigileu si són molt petits). El  tobogan del túnel amb corbes o el cobert en línia recta. Es troben situats a la zona alta del parc. *Cal vigilar amb el tobogan de les ondulacions, segons ens avisen, els nens es poden donar cops de cul mentre baixen !
 • Un cop s'ha baixat per tobogan ens situarem en una zona inferior. En aquesta zona es troba la gran estructura de fusta amb ponts, escales, rampes, fustes d'equilibris, petits tobogans...
 • A sobre d'un gran sorral hi trobareu la piràmide de cordes.
 • També hi ha 2 tirolines i zones i mobiliari de joc per als més petits.
 • Per al qui vulguin jugar a pilota teniu una pista amb cistelles de bàsquet i porteries de futbol.
 • Zona verda amb aparells de gimnàstica, espai per passejar o córrer.
 • Font
 • Un parell de taules de pícnic

 

Altres llocs d'interès

Carregant el mapa, espereu ...

 

 

4 Comments

 • Rosa ha dit:

  Una magnífica zona verde convertida en parque infantil “de masas”, en el que el cesped ha desaparecido ya casi por completo y la zona de arbustos circundantes se ha convertido en improvisados baños públicos. Una autentica pena.

 • montse ha dit:

  Ademas, el tobogán de los escalones es muy peligroso, mi hijo se tiró, y tuvo que venir la ambulancia, salió disparado y del agujero que había en el suelo temían una lesión. En el rato que estuvimos esperando la ambulancia, la mayoría del los niños que se tiraban o salían llorando o con la mano en el culo con dolor 🙁
  Llamé al ayuntamiento para poner una queja, pero lo único que me dijeron, es que llamarían a la empresa encargada de mantener los parques, para que rellenaran de tierra….si vais tener cuidado con los peques.

Leave a comment

Send message to moderator