Què fem?

Parc Forestal de Can Cases de Martorell

  1. Home
  2. »
  3. Parc Forestal de Can Cases de Martorell
adreça: Avda. de Can Cases, s/n
adreça:
Avinguda de Can Cases, Baix Llobregat (el)
coordenades: 41.4867768 / 1.9052494
obert: aparcament és de 10 a 20h tots els dies de l’any
telèfon: 93 775 34 34 (Medi Ambient Ajuntament Martorell)
correu electrònic: mambient@martorell.cat

 

 

 

El Parc Forestal de Can Cases de Martorell és un gran espai de lleure ubicant en les antigues terres de conreu cedides per SEAT a l'Ajuntament.Té una extensió de 30 Ha i està situat al nord-oest del municipi. Està format per dues àrees ben diferenciades: la zona de pícnic i la zona de camins que s'endinsa dins el bosc. Un bosc amb domini de les alzines on el bosc de ribera té més presència a mesura que ens acostem a la zona del Torrent de Llops. A la pineda està ubicada l'àrea de pícnic i les barbacoes.

 

*ATENCIÓ, ens han comunicat que el circuit d'orientació no està en condicions (setembre 2021).

Parc Forestal de Can Cases de Martorell

El Centre Especial de Treball Can Cases s'encarrega del seu manteniment i, gràcies a la rica biodiversitat que alberga, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Martorell organitza activitats escolars d'educació ambiental. El Parc Va ser inaugurat el 1988 i va ser catalogat per la Generalitat de Catalunya forest d'utilitat pública pel seu interès social i recreatiu.

Parc Forestal de Can Cases de Martorell. Àrea de pícnic i zona del bosc

En la zona de l'àrea de pícnic hi trobareu:

Parc Forestal de Can Cases de Martorell

  • 24 barbacoes: són d'accés lliure i no cal fer reserva. us heu de portar el carbó o llenya. Les barbacoes estaran tancades del 23 de juny a l'1 de setembre.
  • 25 taules de pícnic
  • servei de bar
  • àrea de parc infantil
  • zona esportiva (bàsquet, futbol i petanca)
  • aparcament

 

Zona del bosc

Parc Forestal de Can Cases de Martorell

Xarxa de camins on poder fer passejades, córrer, o anar en bicicleta. Dins el Parc Forestal  s'hi ha observat més de 70 espècies d’ocells i 30 espècies de papallones. Alguns amfibis i rèptils típics d’indrets mediterranis com la tortuga de rierol i mamífers com toixons, guineus, genetes, musaranyes o senglars.

Circuit d'orientació

Parc Forestal de Can Cases de Martorell

Des de el maig del 2014, el parc disposa d’un circuit d’orientació. Esta format per uns 2,5 km que discorre per camins i senders ben marcats. A la web de l'ajuntament podreu descarregar-vos la informació del circuit, el plànol i la fitxa del seguiment. Al llarg del circuit hi ha 20 controls marcats en fites metàl·liques de 140 cm d’alçada.

+ parcs forestals i arborètums

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save