Parc del Llac de Navarcles

  1. Home
  2. »
  3. Parc del Llac de Navarcles
adreça:
Navarcles Bages (el)
coordenades: 41.759391 / 1.909145

 

 

 

 

El Parc del Llac de Navarcles és un agradable espai de lleure on poder passejar i fer activitats en família. Es troba en el camí del Galobard en direcció a la carretera que va de Manresa a Moià. El llac és un embassament artificial del riu Calders en el moment que eixampla la sortida després dels meandres de l'Angle. Les variades espècies d'arbres donen a l'espai una sensació de frescor i de natura. es pot donar la volta al llac en un itinerari apte per a tothom.

 

Parc del Llac de Navarcles. La visita

Us deixem la informació de la visita que van fer la família de la Mireia, del blog mama, què fem demà?

  • Es pot fer la volta al llac seguint un camí apte per ha tothom ja que no té pràcticament desnivell. En un dels extrems del llac hi ha una zona de taules de pícnic i un petit rocòdrom.
  • Si seguiu el caminet que va paral·lel al riu arribareu a una zona d'aigua estancada. Després, però haureu de refer el camí fet.
  • El sender creua el riu i voreja el petit embasament. Al lateral de la paret de roca hi ha una passarel·la amb una enclusa del canal de Cal Tàpies. El canal arriba fins l'antiga fàbrica, ara enrunada.
  • A l'altra costat del llac, just després de l'aparcament i la zona d'autocaravanes es troba la Font de la Cura. Un bonic espai amb ombra que disposa de taules de pícnic i un circuit de salut.

Parc del Llac de Navarcles cabana del llac

A l'estiu teniu oberta la Cabana del llac.

Parc del Llac de Navarcles picnic

zona de pícnic - teniu més informació a Som de pícnic

 

Activitats al Llac per a escoles i particulars

Parc del Llac de Navarcles activitats

El llac té una superfície aproximada de 30mil m2 i una llargada de 500m i 70m d'amplada. En total la zona verda té una superfície de 14m2 dels quals 1200m2 son de serveis. A l'estiu s'hi poden practicar esports d'aventura com escalada, pont de mico, persiana, tir amb arc, llogar canoes, caiacs, bicicletes ... Està pensat per a estades de grups escolar però també per a particulars. Veure més informació aquí.

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes al Bages