Què fem?

Parc de Natura El Garber

  1. Home
  2. »
  3. Parc de Natura El Garber
adreça: Carretera de les Masies, s/n
adreça:
L'Espluga de Francolí Conca de Barberà (la)
coordenades: 41.379438 / 1.094792

 

 

 

El Parc de Natura El Garber és un espai destinat a l'educació ambiental i al lleure. Un indret on, tot passejant, descobrireu les espècies més comunes del bosc mediterrani presents al bosc de Poblet. Es troba situat a les Masies, a l'altre costat del pàrquing de l'alberg Jaume I, per un camí on passats uns 150 metres trobareu la porta d'entrada al jardí. Hi trobareu panells informatius de les espècies i usos, zona de pícnic.

 

Parc de Natura El Garber - Espai d'Educació Ambiental

Es tracta d'un espai d'educació ambiental obert a tothom i d'accés lliure. Destinat a l’educació ambiental i al lleure us permet, en un passeig, descobrir les espècies més comunes del bosc mediterrani presents al Bosc de Poblet. Està distribuït per comunitats vegetals i els seus usos tradicionals.

Hi trobareu panells informatius sobre els usos de les espècies i especificacions d'on els poden trobar a la natura. També podreu descobrir com es fa l'aprofitament dels recursos del bosc per fer carbó, recollir mel o collir bolets i fruits boscans.

Saps com es feia el carbó?

Pots descobrir la forta relació entre l’home i el bosc al llarg del temps, hi trobaràs els principals aprofitaments que s’han dut a terme des de temps enrere i fins als nostres dies.

Herbes medicinals

Quines plantes es poden utilitzar per curar els refredats? Una col·lecció d’espècies agrupades en funció de les seves propietats i usos hi són presents perquè les puguis conèixer.

Zones de pícnic al Parc de Natura del Garber

Parc de Natura El Garber vistes

veure més fotos de les zones de pícnic al blog Som de pícnic

El Parc de Natura El Garber disposa de taules de pícnic distribuïdes en tres zones diferents, en una hi ha una caseta destinada als serveis.

 

*Actualment està tancat per reformes (consulteu a la web de l'Espluga de Francolí). Més informació: 977 871 220 (Oficina de Turisme)

 

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Conca de Barberà