Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar
adreça:
Pineda de Mar Maresme (el)

 

 

 

El Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar està situat al passeig Marítim i té més de 600 m² . La instal·lació està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i disposa d'accés directe a la platja. Al recinte hi ha una gran zona verda, un parc infantil, gimnàs al ras, i està lliure de barreres arquitectòniques.

 

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar. Què hi trobareu

Parc infantil inclusiu de Pineda

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

El parc que compleix amb la normativa vigent i té el terra de goma. Consta d'una àrea de 48 metres de llarg i 13 d'ample. Està especialment dedicada al joc inclusiu per a nens de totes les edats i totes les capacitats.

  • Un vaixell és l'element principal del parc. Aquest inclou diversos elements adreçats a infants amb diferents patologies per facilitar que puguin gaudir de l'espai lúdic.
  • Una rampa per facilitar el trànsit dels nens que van en cadira de rodes. El relleu està adaptat pel joc dels nens amb molts tipus de discapacitat.
  • Aparells: dos gronxadors adaptats i un carrusel accessible complementen una instal·lació integradora.
  • Textures: s'han habilitat rectangles amb diferents textures per al treball amb nens amb paràlisi cerebral, espina bífida, lesions de medul·la i tumors encefàlics.
  • Ombra: pensant amb la calor de l'estiu diversos triangles de tela fan ombra als usuaris.

Gimnàs a l'aire lliure

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

  • El Parc incorpora un espai per fer-hi esport amb maquinària a l'aire lliure convertint-se en el primer d'aquestes característiques de la comarca. Aquest espai també té en compte a les persones amb problemes de mobilitat.
  • Hi trobareu 10 aparells d'exercici dels quals dos estan dissenyats per poder fer-los servir des d'una cadira de rodes.

El projecte tindrà una segona fase que haurà de fer arribar la remodelació de la zona fins al Rierany dels Frares, a tocar del terme amb Calella.

+parcs inclusius de Catalunya

Altres llocs d'interès

Parc Dalmau de Calella

Centre d’Interpretació del Far de Calella

Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar

sortir amb nens al Maresme

 

Carregant el mapa, espereu ...