Què fem?

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar
adreça:
Pineda de Mar Maresme (el)

 

 

 

El Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar està situat al passeig Marítim i té més de 600 m² . La instal·lació està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i disposa d'accés directe a la platja. Al recinte hi ha una gran zona verda, un parc infantil, gimnàs al ras, i està lliure de barreres arquitectòniques.

 

Parc platja del Poblenou a Pineda de Mar. Què hi trobareu

Parc platja del Poblenou a Pineda de Mar

Parc infantil inclusiu de Pineda

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

colors, inclusiu i a tocar del mar Parc platja Poblenou Pineda de Mar

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

El parc que compleix amb la normativa vigent i té el terra de goma. Consta d'una àrea de 48 metres de llarg i 13 d'ample. Està especialment dedicada al joc inclusiu per a nens de totes les edats i totes les capacitats.

  • Un vaixell és l'element principal del parc. Aquest inclou diversos elements adreçats a infants amb diferents patologies per facilitar que puguin gaudir de l'espai lúdic.
  • Una rampa per facilitar el trànsit dels nens que van en cadira de rodes. El relleu està adaptat pel joc dels nens amb molts tipus de discapacitat.
  • Aparells: dos gronxadors adaptats i un carrusel accessible complementen una instal·lació integradora.
  • Textures: s'han habilitat rectangles amb diferents textures per al treball amb nens amb paràlisi cerebral, espina bífida, lesions de medul·la i tumors encefàlics.
  • Ombra: pensant amb la calor de l'estiu diversos triangles de tela fan ombra als usuaris.

Gimnàs a l'aire lliure

Parc de la platja del Poblenou a Pineda de Mar

  • El Parc incorpora un espai per fer-hi esport amb maquinària a l'aire lliure convertint-se en el primer d'aquestes característiques de la comarca. Aquest espai també té en compte a les persones amb problemes de mobilitat.
  • Hi trobareu 10 aparells d'exercici dels quals dos estan dissenyats per poder fer-los servir des d'una cadira de rodes.

El projecte tindrà una segona fase que haurà de fer arribar la remodelació de la zona fins al Rierany dels Frares, a tocar del terme amb Calella.

+parcs inclusius de Catalunya

Altres llocs d'interès

Parc Dalmau de Calella

Centre d’Interpretació del Far de Calella

Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar

sortir amb nens al Maresme

 

INSTAGRAM