Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Parc Astronòmic Muntanyes de Prades

  1. Home
  2. »
  3. Parc Astronòmic Muntanyes de Prades
adreça: C/ Muralla, 5
adreça:
Prades Baix Camp (el)
obert: tot l'any
telèfon: +34 663 075 962
correu electrònic: info@parcastronomicprades.cat

 

 

 

Deixa’t enamorar pel fantàstic cel fosc de Prades en una de les nostres experiències astronòmiques conduïda per guies certificats. Al Parc Astronòmic Muntanyes de Prades us oferim sessions per a tots els públics i edats, amb especial atenció a les famílies i els més petits. Tot un cel per descobrir!

 

 

Parc Astronòmic Muntanyes de Prades

L’Experiència Astronòmica Nocturna 360 comença al Planetari 360º on viureu una experiència immersiva en format Full Dome. Tot seguit parlem de l’actualitat vinculada a l’univers i fem una petita conferència amb espectaculars imatges sobre els objectes que observarem acompanyada de fantàstiques projeccions audiovisuals capturades des del territori.

Continuem la sessió al Mirador Astronòmic de Sant Roc amb una ruta guiada i interpretada per les constel·lacions i la seva mitologia i una observació amb telescopis de gran diàmetre.

parc astronomic muntanyes de prades

Apropem la passió per l’astronomia, la protecció dels cels foscos i la recerca científica a la societat. Tot plegat en un entorn natural incomparable com les Muntanyes de Prades i el Montsant.

 

Hi trobareu un dels millors cels nocturns de la Península, protegit per llei i certificat com a Destinació Turística Starlight com un dels millors indrets del món per gaudir de nits estrellades i fosques. Totes les sessions són en grups reduïts per garantir una vivència única. Volem que gaudiu d'aquest cel amb tot el temps del món.

 

Calendari d'Experiències del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades

parc astronomic muntanyes de prades

Deixeu-vos enamorar pels espectaculars cels de Prades i gaudiu d’una vetllada astronòmica amb els nostres guies certificats per la Fundació Starlight.

  • Experiència astronòmica nocturna 360º
  • Menús degustació G-Astronòmics inspirants en l'univers en els millors restaurants de Prades
  • Tastos de vins sota els estels
  • Cursos d'astrofotografia
  • Sessions especials per als centres educatius (a Prades o al vostre centre educatiu)
  • Servei d'assessoria per a empreses en l'àmbit de l'astroturisme.

Consulteu les noves propostes d'experiències: KOSMOS (especial per a famílies i nens amb dates Club Súper3 - recomanat a partir de 8 anys / Kosmos a partir de 12 anys)  i SELENE (recomanat majors de 4 anys).

 

Obert tot l'any. Recomanem fer les reserves amb temps.

 

 

+ Centres d'Interpretació

+ Muntanyes de Prades

 

INSTAGRAM