Què fem?

Museu del Mamut

  1. Home
  2. »
  3. Museu del Mamut
adreça:
Carrer de Montcada, 1, Barcelona Barcelonès (el)
telèfon: 93 268 85 20 - 93 268 85 20 (reserves)
correu electrònic: reservas@museomamut.com
MUSEU TANCAT DES DE FINALS DEL 2016
El Museu del Mamut és un museu de paleontologia on hi trobareu una exposició única dedicada als animals de l'Edat de Gel. El museu conté una abundant col·lecció d'esquelets i altres restes animals prehistòrics, alguns dels quals han estat reconstruïts a la seva mida original: mamut llanut, tigre de les dents de sable, el bou mesquer, el rinoceront llanut, bisó estepari l'ós cavernari, l'ant o el cavall prehistòric.

L'exposició del museu es realitza sobre la base de les riques col·leccions paleontològiques, recollides durant nombroses expedicions a Amèrica, Canadà, Chukotka, i Yakutia. El visitant pot tocar les dents i ullals d'un mamut amb les seves pròpies mans, o ensumar la banya d'un rinoceront llanut. També s'hi poden veure reproduccions de pintures rupestres que estan exposades en forma de decoració en les parets i sostre del museu.

 

Activitats per fer al Museu del Mamut

  • Visites familiars, visites guiades aptes per a tota la família. Els caps de setmana, després de la visita guiada adaptada a l'edat dels visitants, es podrà gaudir d'un joc en família (tot inclòs en el preu de l'entrada). No cal fer reserva però s'aconsella trucar per si per algun motiu s'ha suspès l'esdeveniment.
  • Festes aniversari, una manera diferent i original de celebrar l'aniversari dels nens. Una visita especial i guiada, jocs o tallers, disfresses cavernícoles... Cal fer reserva
  • Tallers, el visitant pot fer tallers sempre relacionats amb els animals que van existir durant l'Edat de Gel. Els tallers s'adapten a les edats dels visitants. Són tallers molt dinàmics i divertits que es poden adptar a èpoques concretes: Pasqua, Nadal... Per fer determinats tallers millor fer reserva.
  • Jocs en línia, a la web trobareu diferents jocs del món del Gel sopa de lletres, passatemps, dia a dia d'un Neardental...

*nens fins a 5 anys gratuït

totnens-museu-mamut0

 

 

 

Save