Què fem?

Mirador d’Horta o mirador del gronxador

  1. Home
  2. »
  3. Mirador d’Horta o mirador del gronxador
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)

 

 

 

El Mirador d'Horta o Mirador Mundet o mirador del gronxador és excel·lent indret per contemplar la ciutat de Barcelona. Està situat dins els límits del Parc de Collserola i el seu accés és fa per un petit sender que puja des de la carretera d'Horta a Cerdanyola. Es tracta d'un d'aquells indrets que, a part de les bones vistes sobre Barcelona, té l'atractiu afegit de poder-se gronxar mentre es contemplant el paisatge. Segurament, el fet d'haver instal·lat un simple gronxador de fusta penjat d'un pi el fa un lloc doblement atractiu.

 

Mirador d'Horta o mirador del gronxador

Mirador d'Horta o mirador del gronxador

Per arribar fins el mirador del gronxador us cal agafar la carretera que va d'Horta a Cerdanyola i deixar el cotxe a l'aparcament gratuït. Des d'aquí, creuant la carretera, s'enfila un petit sender que puja fins el mirador. La pujada és un pèl pronunciada però a favor teniu que és un tram curt i amb recompensa.

Mirador d'Horta o mirador del gronxador

Encara que el gronxador acostuma a estar-hi sempre en ocasions es retira per fer-li manteniment. Esperem que si hi pugueu el trobeu en bon estat, ja que anar-hi amb nens i no trobar-lo seria una mica decebedor. Cal dir que el Mirador d'Horta en alguns lloc apareix amb el nom del Mirador de Mundet.

 

Altres llocs d'interès