Què fem?

Mirador del Roc de Quer

  1. Home
  2. »
  3. Mirador del Roc de Quer
adreça: Ctra. de Montaup, AD100
adreça:
Canillo Parròquia Canillo
coordenades: 42.568967 / 1.587185

 

 

 

El Mirador del Roc de Quer o Mirador de Canillo és una passarel·la de 20 metres de llargada. Del total de la passarel·la 8 metres s’assenten en terra ferma i els altres 12 està constituïda per un sortint suspès a l’aire, de manera que et farà creure que ets tu qui flota i pot volar. Una part d'aquest últim tram hi ha vidres panoràmics als peus que donen la impressió de caminar per l'aire (si els vidres estan nets). Destaquen dues escultures, la del pensador assegut a una biga i el totem de la zona d'aparcament.

 

*ATENCIÓ ara és de pagament

Mirador del Roc de Quer.

Mirador del Roc de Quer ruta

Com s’hi arriba al mirador

Per arribar-hi haureu d’enfilar la carretera del coll d’Ordino (CS-240). El mirador es troba al km 6,5, just abans d’arribar-hi, a l’esquerra hi ha una àmplia zona d’aparcament. Des d’aquí, el camí del mirador està a unes passes.

Les escultures del Mirador del Roc de Quer

Mirador del Roc de Quer vistes

El punt d’accés està dominat per la presència imponent de les Estructures autogeneradores, un conjunt escultòric que va realitzar l’any 1991 l’escultor i arquitecte mexicà Jorge Dubon. Els tres tòtems són un clar exemple de la trajectòria vital de l’artista, vistos com “un símbol de la voluntat de l’home enfront de la immensitat de les muntanyes”.

També trobareu l’escultura de la figura d’un pensador, obra de l’artista Miguel Ángel González. La seva actitud, calmada i reflexiva, convida el visitant a seguir els seus passos. La figura seu sobre una biga, impertèrrita, com si l’alçada del paratge no l’infongués cap temor. Al contrari, li dona força i seguretat.

Des de la zona, on també hi ha un bar, en uns deu minuts de baixada, amb un desnivell de 70 m, arribem a la plataforma del mirador del Roc del Quer, situada a poc més de 400 metres. Es recomana portar calçat còmode per fer el recorregut.

 

Altres llocs d'interès

Andorra amb nens

 

instagram

 

etiquetes: