Què fem?

Mirador de la Torre Glòries

 1. Home
 2. »
 3. Mirador de la Torre Glòries
adreça:
Av. Diagonal, 211 - Barcelona Barcelonès (el)
coordenades: 41.4034089 / 2.1874044
preu activitat: nens fins a 4 anys gratuït

 

 

 

 

Des del Mirador de la Torre Glòries podràs gaudir d'una panoràmica de 360 sobre la ciutat de Barcelona. La torre és fruit de la col·laboració entre l'Atelier Jean Nouvel i l'estudi b720 de Barcelona. Amb els seus 144 metres d'alçada es converteix en un imponent mirador sobre la ciutat. El mirador es troba situat a la planta 30 on també hi ha una instal·lació permanent i transitable de l´artista contemporani Tomás Saraceno. També també se la coneix amb el seu antic nom Torre Agbar o fins i tot amb un nom prou singular com la torre supositori. Un altre dels atractius de la torre és la seva il·luminació, amb uns jocs canviants de llums.

 

 

Mirador de la Torre Glòries

Mirador de la Torre Glòries

La Torre Glòries, a la Plaça de les Glòries, és un dels símbols de la Barcelona contemporània, un enorme cilindre que sorgeix de la terra i apunta cap el cel, amb una superfície de vidre on es reflecteixen els colors de la Mediterrània.

L'edifici disposa d'un sistema d'il·luminació, dissenyat per Yann Kersalé, amb més de 4.500 dispositius led que confereixen un atractiu únic a la ciutat. Part de les 60.000 lames que cobreixen la façana posseeixen plaques fotovoltaiques que acumulen energia d'autoabastiment per a l'edifici.

L'arquitecte francès Jean Nouvel va tenir en compte l'espai on es troba a l'hora de concebre-la; per això la seva forma recorda la muntanya de Montserrat o les formes gaudinianes de la veïna Sagrada Família. L'arquitecte també va pensar en l'aprofitament de l'energia solar i l'aigua freàtica per reduir el consum energètic. (info)

 

la instal·lació de Tomàs Saraceno

Mirador Torre glories Tomas Saraceno

Si us agrada descobrir la ciutat des de l'alçada i mirar d'identificar els seus edificis més emblemàtics ja teniu un nou mirador obert al públic. A la planta 30 també es troba la instal·lació permanent i transitable de l´artista contemporani Tomás Saraceno. Es tracta d'una singular obra d'art que, suspesa a la cúpula, convida a reflexionar sobre les ciutats i la interconnexió existent entre tots els elements que conformen l'ecosistema urbà.

 

Què inclou l'entrada?

 • Entra sense fer cues, entrades a l'smartphone.
 • Museu interactiu i experiència a Barcelona
 • Accés al mirador de 360º de la planta 30
 • Inclou audioguia, des d’una aplicació web disponible en 6 idiomes: català, castellà, anglès, francès, italià i alemany.
 • Durada aproximada: 50 minuts.

Informació prèvia a la visita

 • l'experiència Ciutats al Núvol Barcelona (disponible amb un cost addicional)
 • nens fins a 4 anys gratuït
 • accessible amb cadira de rodes

 

 

 

+ Barcelona amb nens

+activitats amb nens

 

INSTAGRAM