Què fem?

Memoryteca, jocs d’estimulació cognitiva

  1. Home
  2. »
  3. Memoryteca, jocs d’estimulació cognitiva
web:
adreça: c. Estel, 21 1º 1ª Amposta - El Montsià
telèfon: 34 977 70 60 27 - WhatsApp +34 620 87 11 80
botiga online:

Memoryteca, un portal de venda de jocs especialitzats en ajudar a millorar les capacitats cognitives de nens i adults. Un projecte format per un equip multidisciplinari; una neuropsicologia, una terapeuta visual, un logopeda i una terapeuta ocupacional. Seleccionen i proven diferents jocs d’arreu del món que ajuden a millorar les capacitats cognitives de nens i adults. D’aquesta manera asseguren que tots els jocs són divertits, estimulen i s’adapten a les necessitats cognitives on s’han catalogat.  L’equip de Memoryteca basa els seu plantejaments en els beneficis de l’estimulació precoç, la teoria de la reserva cognitiva i la plasticitat cerebral. Els jocs per millorar les capacitats cognitives de Memoryteca poden ajudar a tota la família a millorar la memòria, la concentració i atenció d’una manera divertida.

 

Memoryteca. Què hi trobareu?

A Memoryteca hi trobareu un ventall de jocs educatius que podreu seleccionar no només per l’edat sinó també  pel tipus d’estimulació cognitiva que busqueu. Jocs com a eines d’estimulació, aprenentatge i recuperació per ajudar a entrenar i millorar diferents capacitats cognitives.

Un filtre us permet buscar i seleccionar els jocs. Un cop seleccionat l’edat i el tipus de patologia podreu filtrar i buscar segons què necessiteu entrenar: lògica, memòria, llenguatge, percepció, coordinació motora, creativitat, velocitat… Aspecte que facilita la  cerca i posterior elecció del joc. Penseu, però, que hi ha jocs que poden estar classificats en més d’una categoria, ja que treballen més d’un aspecte cognitiu.

 

Toolbox memoryteca kids per jugar en família.

Memoryteca, jocs educatius

Les Toolbox memoryteca kids és una caixa de jocs creada pels professionals de Memoryteca. Totes les caixes inclouen una selecció de 7 jocs especialment escollits i un programa únic d’estratègies. Estratègies dissenyades pels professionals de Memoryteca per treure el màxim rendiment als jocs per afavorir els propòsits educatius. Aquest mètode d’aprenentatge amb jocs ha estat provat durant 3 anys amb nens.

El valor afegit de les Toolboxs és, però, la metodologia d’estratègies pedagògicament elaborada pels professionals de Memoryteca.

 

T'ajuden a escollir el millor regal

A partir d'un senzill qüestionari de 8 preguntes on cal escollir entre una petita llista de respostes l'equip de professionals de Memoryteca et busca els millors jocs. Et fan una llista i te l'envien per correu. Així pots veure les millors opcions de jocs per regalar o comprar. Buscant sempre les millors opcions per afavorir les habilitats cognitives del destinatari. Jocs divertits i educatius triats especialment per als nens o adults a qui vulgueu fer el regal.

 

Punts de venda físics de Memoryteca

Les compres es poden fer de manera online, des de la mateixa pàgina de Memoryteca. També disposen de diferents punts de venda físics on podeu trobar els seus articles. Us deixem l'enllaç aquí.

 

Memoryteca, jocs educatius

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save