Què fem?

Llac del cigne

  1. Home
  2. »
  3. Llac del cigne
adreça:
Av. de Catalunya - Caldes de Malavella Selva (la)
coordenades: 41.8360749 / 2.7797088

 

 

Descobrim un racó del municipi de Caldes de Malavella, el Llac del cigne. Es tracta d'un llac artificial situat a la urbanització del mateix nom. Si feu un tomb pel poble fent el circuit termal o jugueu al joc de pistes us hi podeu acostar. A la zona del llac hi ha un parc infantil i una pista poliesportiva. I de cignes no sabem si n'hi ha, el que sí hem vist és alguna foto amb ànecs i oques. La ruta termal de Caldes de Malavella us permet fer un recorregut per descobrir les fonts i el patrimoni del municipi.

 

Llac del cigne de Caldes de Malavella

llac del cigne caldes de malavella

El llac del cigne, que dona nom a la urbanització és un espai tranquil envoltat de pins.

llac del cigne caldes de malavella

Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2018 de la descripció de l'àrea de pícnic del Parc de la Sardana. A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens per incloure-la al llistat de llacs i estanys petits i rutes a fonts. A l'enllaç teniu moltes fotos que us permeten veure l'entorn.

La ruta termal de Caldes de Malavella

llac del cigne caldes de malavella

Si voleu seguir la ruta termal que han descrit els amics de Som de pícnic ho podeu fer seguint l'enllaç de l'àrea de pícnic del Parc de les Moleres. Si voleu, podeu passar primer per l'oficina de turisme i recollir un got per poder fer un tastet a les fonts (ara 2023 no sabem si encara hi ha aquesta opció). Us deixem l'enllaç per si voleu seguir els diferents punts d'interès de la ruta de les fonts i el patrimoni de Caldes de Malavella

 

Altres indrets d'interès

rutes a fonts

La Selva amb nens

 

 

INSTAGRAM