Què fem?

Les Foradades de Matadepera

  1. Home
  2. »
  3. Les Foradades de Matadepera
adreça:
carrer Font d'Alba de la Barata, Matadepera Vallès Occidental (el)
coordenades: 41.6192487 / 1.9842614

rutas con los peques

 

 

 

Les Foradades de Matadepera és una petita cinglera plena de coves i petites galeries situada al vessant oest de la carena de les Pedritxes. S'hi pot arribar fent una una curta excursió des del carrer Font d'Alba de la Barata de Matadepera. L'excursió és pot fer lineal, d'anada i tornada, i si voleu caminar una mica més podeu fer-la circular i pujar fins el turó de les Pedritxes.

 

Les Foradades de Matadepera

Les Foradades de Matadepera

Des de Rutas con los peques han fet l'excursió circular de 4,5 Km. El sender està força ben senyalitzat bona part transcorre per pista. A l'alçada del dipòsit d'aigua s'ha d'anar cap a la dreta on el camí comença en suau descens fins arribar a les foradades. A mà dreta trobareu un sender amb forces roques que s'han d'anar saltant fins a les coves.

Les Foradades de Matadepera

Les Foradades de Matadepera

Les Foradades de Matadepera

La tornada es fa refent el camí fins el dipòsit d'aigua. Si voleu, un cop al dipòsit podeu agafar el camí de la dreta fins arribar a un altre dipòsit on trobareu un petit sender a mà esquerre que arriba fins a la urbanització.

Les Foradades de Matadepera

Tindreu bones vistes de La Mola i de M0ntserrat 

 

 

Turó de les Pedritxes Matadepera

Hem trobat una altra ruta que s'allarga fins La Moleta i el Turó de les Pedritxes. Des de Les Foradades es retorna al Collet de Les Foradades pel sender de sota i s'enfila fins la Moleta i el Turó per davallar fins una pista que ens retorna altre cop al Collet i d'aquí al punt inicial. AQUÍ teniu l'enllaç del wikiloc de ospirineu.

 

Altres llocs d'interès

+ excursions a roques foradades

 

 

 

 

 

etiquetes: