Jardinets Carles Soler – Capritx de Montbau

  1. Home
  2. »
  3. Jardinets Carles Soler – Capritx de Montbau
adreça:
Carrer de Vayreda, Barcelonès (el)
coordenades: 41.4327413 / 2.1415465

 

 

 

Una notícia al diari TOT Barcelona ens ha portat fins els Jardinets Carles Soler. Una curiosa i bonica estructura feta amb pedres que recorda els trencadissos d'en Gaudí. El trobareu a l’últim tram del carrer Vayreda, a tocar del carrer Poesia. Sembla que el senyor Soler el va anar construint, pedra a pedra, durant els anys noranta. Una curiositat que si esteu pels voltant val la pena anar a mirar. Fem una foto!

 

Jardinets Carles Soler - El Capritx de Montbau

Jardinets Carles Soler - El Capritx de Montbau

Els jardinets també se'l coneix com el Capritx de Montbau, barri on s'ubica la singular construcció.

L'estructura ocupa aproximadament uns 100 metres i comença des del petit mur que hi ha al carrer i s'enfila direcció muntanya. El senyor Carles Soler va començar la seva singular obra quan es va jubilar. L'ajuntament hi va fer alguna tasca de manteniment i li va posar una plaça en la seva memòria. El Capritx de Montbau ara es diu els Jardinets Carles Soler.

Si voleu més fotos i més informació podeu veure el blog La bellesa, és d'on hem tret la foto superior.

 

Punts d'interès - #femunafoto

L'entrada està classificada com a punt d'interès. Indrets curiosos i singulars on val la pena aturar-se a fer una foto. Hi trobareu escultures, arbres, miradors... o lloc que ens resulten curiosos o especials per dedicar-los-hi un petit apunt. Així queden recollits i son fàcilment consultables.

 

+ Barcelona amb nens

+ punts d'interès

 

INSTAGRAM