Què fem?

G Experiència Gaudí en 4D

  1. Home
  2. »
  3. G Experiència Gaudí en 4D
adreça: c/ Larrad, 41
adreça:
C/ Larrard 41, Barcelona Barcelonès (el)
coordenades: 41.4123917 / 2.1514114
tipus visita: No recomanable per a menors de 6 anys.

 

 

 

Vos descobrir la fascinant obra d'en Gaudí d'una manera diferent?  Amb el passi de G Experiència Gaudí en 4D us podreu endinsar a l’univers creatiu d’Antoni Gaudí gràcies a la tecnologia interactiva i audiovisual més innovadora. Aprèn i emociona’t. No recomanable per a menors de 6 anys.

 

 

G Experiència Gaudí en 4D

Endinseu-vos en l'univers creatiu del geni de l'arquitectura modernista de manera interactiva i amb tecnologia 4D. Veniu l'obra d'Antoni Gaudí, mestre del modernisme català, amb uns altres ulls. G Experiència és un espai expositiu únic al món. Recull tota la vida i obra de Gaudí en format interactiu i amb tecnologia audiovisual 4D. Una experiència tan innovadora com ho va ser el llenguatge arquitectònic d'Antoni Gaudí, que combina la història amb la tecnologia, en un espectacle audiovisual que no us deixarà indiferents.

G Experiència Gaudí en 4D

 

  • Podreu informar-vos, sobre la vida i l'obra de l'arquitecte català, des del seu naixement a Reus el 1852 fins a la seva mort a Barcelona el 1926.
  • Panells interactius en nou idiomes per navegar-hi i per aprofundir en aquells temes que més us interessin.
  • Maqueta del Park Güell i una altra de l'Hotel Attraction, un projecte per a la ciutat de Nova York que Gaudí no va poder fer realitat.
  • El Passi. La instal·lació més sorprenent de G Experiència és la pantalla Scope, on assistireu a un veritable espectacle audiovisual en 4D. Amb so envoltant, butaques en moviment i altres efectes d'acompanyament propis d'aquesta tecnologia. Tot perquè visqueu en primera persona la manera en què la natura va inspirar les creacions de Gaudí i perquè contempleu des d'una nova perspectiva les seves obres més emblemàtiques.

Horaris: del 9/4 al 9/5, divendres, dissabte i diumenge, de 11:30 h a 18 h.

Tancat: 6/1 i 25/12.

  • No recomanat per a menors de 6 anys.

 

Què inclou la vostra reserva al G Experiència Gaudí en 4D?:

  • Lliurament instantani de tiquets. S'accepten tiquets al smartphone
  • Exposició + experiència 4D.

 

 

+ activitats Barcelona

 

INSTAGRAM

 

 

etiquetes: