Què fem?

Funicamp Andorra

  1. Home
  2. »
  3. Funicamp Andorra
adreça: Avinguda François Mitterrand, 87
adreça:
Encamp Parròquia d'Encamp
horari: de 10:00 h a 17:00 h *darrera pujada a les 16:00 h.
obert: Del 2 de juliol al 11 de setembre (temporada estiu)

 

 

 

 

Amb el Funicamp Andorra en només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals amb el Funitel més llarg d'Europa. Fujareu fins a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats.

 

Funicamp Andorra

Funicamp Andorra

A l'estiu també és el punt de sortida de múltiples rutes a peu i d’excursions amb 4x4. Aquest any, és possible accedir amb bicicleta per baixar per les 12 noves rutes de BTT senyalitzades que transcorren pel sector Grau Roig, la Pardines, Solanelles o Pas de la Casa.

A més, descobrirem paisatges d’alta muntanya i el patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubil, i acabarem als Pessons, on podem relaxar-nos a la terrassa del bar restaurant i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca.

Si voleu teniu l'opció de baixar a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals, on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o escalada al rocòdrom exterior dels Cortals.

Súpers, agafeu el carnet! Consulteu a les activitats dels Súpers si hi ha més ofertes a Andorra. AQUÍ

 

 

Altres llocs d'interès

+ Andorra amb nens

 

 

INSTAGRAM