Què fem?

Font de Llops de Viladrau

  1. Home
  2. »
  3. Font de Llops de Viladrau
adreça:
Coll de Bordoriol - Viladrau Osona
coordenades: 41.826403 / 2.409160

 

 

 

La Font de Llops de Viladrau es troba emmarcada en un bonic paratge del Parc Natural del Montseny. Per arribar-hi un cal fer una curta i bonica excursió enmig de la fageda. Gaudireu de de les vistes panoràmiques de les vessants del Matagalls, a l’inici del camí, i d'una agradable caminada pel mig del bosc envoltats pels faigs fins a arribar a la font.

 

Font de Llops de Viladrau

font de llops de viladrau

Aquí, prop de la font, van ser morts els últims llops del Montseny al tombant del segle XX, una femella amb els seus lloparrons. La font va ser arranjada l’any 1986 en el 37è Aplec de Matagalls. Hi trobareu una placa commemorativa del centenari del poema Canigó de Jacint Verdaguer.

 

Com arribar a la font

Us deixem el mapa i l'itinerari que hem trobat al web de l'Albert Soler.

Agafar la carretera de Viladrau a Santa Fe del Montseny, deixar el vehicle a l'aparcament de Coll de Bordoriol. Continuar pel sender SL- C82 fins arribar a coll de Joan. Continuar pel sender de la dreta, que va planejant amb suaus pujades i baixades fins arribar a la font, sempre acompanyats per espectaculars boscos de faigs.

més rutes per Viladrau

Gràcies a l'Albert Soler varem fer l'entrada d'algunes de les principals fonts de Viladrau.

Ruta de les fonts de Viladrau

AQUÍ teniu la fitxa de la ruta de les fonts.

Viladrau amb nens activitats i rutes

Si voleu descobrir altres indrets de Viladrau AQUÍ us deixem les excursions on tenim fitxa. Des de la clàssica que us durà al Castanyer de les 9 branques a trepitjar els camins del bandoler Serrallonga.

 

Altres activitats amb nens

+ Osona amb nens

+ rutes a fonts

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: