Activitats estiu

Què fem?

Ermita de Sant Gregori de Falset

  1. Home
  2. »
  3. Ermita de Sant Gregori de Falset
adreça:
Antiga carretera de Reus - Falset Priorat (el)

 

 

 

La zona de l'Ermita de Sant Gregori de Falset és un paratge natural de gran bellesa. Situada a 1,5 Km de la capital del Priorat mereix una visita si esteu pels voltants. L'ermita està situada sota una balma de gres rogenc i rodejada de parets de formes sinuoses, forats i cavitats esculpides pel vent. Hi trobareu una zona de pícnic i zona infantil i d'aquí es pot anar anar fins a les restes de l'ermita de Sant Cristòfol per un camí senyalitzat. Molt a prop teniu Els Racons de Sant Gregori.

 

Ermita de Sant Gregori de Falset

Ermita de Sant Gregori de Falset

Ermita de Sant Gregori de Falset

Hem trobat aquest fantàstic indret mentre preparàvem el llistat d'àrees de lleure del Priorat a partir del blog Som de pícnic. I hem obert una fitxa per deixar-ne constància. L’ermita actual data de 1927 ja que l’anterior va ser destruïda degut a un esllavissament va ser bastida a finals del S.XVII.

El balco de l'ermita de Sant Gregori

Ermita de Sant Gregori de Falset

Davant de l'ermita hi trobareu un balcó mirador que ofereix unes vistes privilegiades de la vall de Falset. Resulta espectacular per gaudir de les postes de sol que amb la seva llum ataronjada potencien els colors de les roques.

Els Racons de Sant Gregori

Ermita de Sant Gregori de Falset

Al voltant de l'ermita s'alcen roques de formes curioses han adoptat noms populars com el Gegant o bé el Caragol. Des de Som de pícnic us recomanen que vigileu amb els nens si visiteu la zona dels racons. Veure fitxa de Som de pícnic amb la zona de pícnic i la volta per les roques anomenades Els Racons de Sant Gregori.

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM