Activitats estiu

Què fem?

Epicentre Tremp – Centre visitants Geoparc Origens

 1. Home
 2. »
 3. Epicentre Tremp – Centre visitants Geoparc Origens
adreça:
Pg. del Vall, 13 - Tremp Pallars Jussà (el)
coordenades: 42.1660379 / 0.89239

 

 

 

L'Epicentre Tremp és el centre de visitants del Geoparc Orígens. Ofereix al públic una experiència atractiva d’oci cultural mostrant els atractius de la comarca. Descobriu els paisatges, el legat històric, els recursos i productes de la comarca a través de les seves sales interactives. Descobreix el Pallars Jussà en família.

 

 

Epicentre Tremp - Geoparc Origens

Epicentre Tremp - Geoparc Origens

L'Epicentre s'ha convertit en un espai de visita imprescindible per a qui vulgui conèixer el Pallars Jussà, saber quines són les opcions per fer visites i activitats, i gaudir dels productes locals i de l’oferta turística.

Centre de visitants del Geoparc Orígens

Epicentre Tremp - Geoparc Origens

Gaudiu de l'exposició “Geologia i terra de dinosaures”,o descobrireu el moment de l’extinció dels dinosaures i l’etapa posterior. 

Epicentre Tremp - Geoparc Origens

 • A la planta baixa: Hi trobareu la recepció, on us atendran i resoldran els vostres dubtes.  Hi una sala 3D que té com a objectiu captar l’atenció del visitant i predisposar-lo a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni de la comarca. En aquesta mateixa planta hi ha també un auditori per a usos diversos.
 • A la planta primera: Hi ha quatre àmbits interpretatius referents al patrimoni natural i paisatgístic de la comarca que porten  per nom “Geologia i terra de dinosaures” , “L'espectacle de la natura”,  “El cel fosc del Pallars” i "Els voltors en els espais protegits del Pallars Jussà"
 • A la planta segona: Hi ha quatre àmbits interpretatius referents al patrimoni cultural de la comarca que porten per nom“El pas de les cultures”, “Escolta una història”, “Històries del Pallars” i "Perseguits i Salvats".

Dinosaures dels Pirineus - Parc del Cretaci

El Parc Cretaci és un projecte de desenvolupament local a partir del patrimoni integral de la Conca Dellà. Així doncs, el Parc Cretaci permet a tothom que arriba fins aquesta àrea de la comarca lleidatana del Pallars Jussà, poder descobrir aquest territori en els seus diferents àmbits temàtics: jaciments paleontològics, restes arqueològiques, edificis historicoartístics i el mateix entorn natural que el composa.

 • Museu de la Conca Dellà - Isona
 • Dinosfera - Coll de Nargó
 • Museu de l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont - Sabadell
 • Epicentre - Tremp
 • Dinosaures de Fumanya - Fiígols
 • Centre de dinamització de Tartareu - Tartareu
 • Centre d'Interpretacio del Montsenc de Meià - Vilanova de Meià

 

 

Altres llocs d'interès

Pallars Jussà amb nens

Alt Pirineu i Aran amb nens

Museus per anar amb nens

 

 

 

etiquetes: