El camí dels set sentits a Cervià de les Garrigues

  1. Home
  2. »
  3. El camí dels set sentits a Cervià de les Garrigues
adreça:
Cervià de les Garrigues, Garrigues (les)

 

 

 

El camí dels set sentits a Cervià de les Garrigues és un passeig pel món artístic de Marta Pruna on les escultures es relacionen amb el paisatge. Un itinerari que ens transporta a un món d'olors, de sensacions que no només es pot sentir amb el tacte, l'oïda o la mirada. El recorregut comença a l’encreuament de la carretera de l’Albi cap a la Pobla de Cérvoles i acaba a l’aqüeducte del Frare, a la vora del riu Set. Forma part del projecte Col·labora x Paisatge i és una iniciativa El Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb l’associació LEADER de Ponent i l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues.

 

El camí dels set sentits a Cervià de les Garrigues. Dades i mapa

  • Distància: 4 Km ruta lineal dels sentits
  • Distància: 9 Km ruta circular per allargar la caminada.
  • Dificultat: fàcil

El cami dels set sentits a Cervia de les Garrigues

anar a wikiloc i veure ruta circular

 

El camí dels set sentits a Cervià de les Garrigues. Itinerari

La ruta comença a l’encreuament de la carretera de l’Albi cap a la Pobla de Cérvoles i acaba a l’aqüeducte del Frare, a la vora del riu Set. L'itinerari del Camí dels sentits és lineal, d'anada i tornada. Durant la ruta descobrireu les 15 obres de la Marta Pruna degudament senyalitzades amb plafons informatius que l'artista ha creat per a l'ocasió. AQUÍ us deixem un segon track amb més fotos.

  • L'itinerari dels sentit acaba a l'antic aqüeducte del Frare, datat del 1880. També podreu veure el Pou de gel de l’any 1728 i el petit  pantà de l'Albi.
  • La tornada cap a Cervià de les Garrigues es fa seguint un sender que passa pel mig del bosc. Es surt de la Vall del riu Set i es continua per la Vall del riu dels Gorgs, on s'arriba novament a l'aqüeducte del Frare.
  • Continuar per un tram de sender, passant pel mig del bosc direcció a Cervià. Pel camí, entre camps d'oliveres i grans marges de pedra s'arriba, al poble.

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM