Què fem?

de Visita al Camp Nou

  1. Home
  2. »
  3. de Visita al Camp Nou
adreça:
Carrer d'Aristides Maillol 12 - Barcelona Barcelonès (el)

 

 

 

 

Si sou culers segur que us agradarà fer un tomb per les instal·lacions del Barça i si no, segur que també. Feu una visita al Camp Nou i gaudiu de la sala de trofeus i el museu. Amb el passi bàsic per a residents tindreu accés al Museu del Camp Nou amb la sala de trofeus, a la zona multimèdia, al vestidor del visitant, al túnel del jugador, a la sala de premsa i a l'estadi. Una visita que segur que encantarà als nens.

 

 

Visita al Camp Nou

visita Camp Nou

El Camp Nou és el segon estadi de futbol més gran del món i té una capacitat per a prop de 100.000 aficionats. Si anar a veure un partit et posa la pell de gallina la visita a algunes de les seves zones pot resultar força interessant.

Museu del Camp Nou

Museu Camp Nou

Rememora la història del Club al Museu del FC Barcelona: Jugadors, partits, trofeus i objectes que han fet vibrar a mEl Museu és una espai immersiu i impressionant, gràcies a la instal·lació de pantalles tàctils gegants, instal·lacions sonores (inclosos els sons del dia del partit), estadístiques històriques i una vitrina de trofeus ilions d’aficionats arreu del món. Zona audiovisual i instal·lacions multimèdia. Espai Messi. Galeria de trofeus. Copes d'Europa.

 

 

Experiència Robokeeper

Experiència Robokeeper

Posa a prova les teves habilitats contra un porter robot durant la teva visita al Camp Nou! Tindràs 3 intents per marcar un gol des de l'àrea de penal. Podeu afegir l'experiència al comprar l'entrada.

 

Què inclou l'entrada?

  • Entra sense fer cues, entrades a l'smartphone.
  • Entrada sense cues al Camp Nou i al Museu del FC Barcelona
  • Accés a la sala de trofeus, a la zona multimèdia, al vestidor del visitant, al túnel del jugador, a la sala de premsa i a l'estadi

Informació prèvia a la visita

  • Al comprar l'entrada teniu la possibilitat d'afegir, amb cost, l'audioguia i també afegir al tiquet l'Experiència Robokeeper.
  • Teniu diferents paquets per fer la visita al Camp Nou, des del bàsic amb data tancada o al bàsic amb data flexible fins el 22 de juny del 2022.
  • Si ho preferiu podeu mirar el paquet complert de visita guiada fent el Tour d'experiència dels jugadors del FC Barcelona.
  • Recordeu que el tour del Camp Nou pot variar els dies previs als partits o el mateix dia del partit.

 

 

 

+ Barcelona amb nens

+activitats amb nens

 

INSTAGRAM