Què fem?

Creu de Pedracastell des de Canet de Mar

  1. Home
  2. »
  3. Creu de Pedracastell des de Canet de Mar
adreça:
Santuari de la Misericòrdia - Canet de Mar Maresme (el)
coordenades: 41.5970822 / 2.579359

 

 

Excursió fins un dels miradors del Maresme, la Creu de Pedracastell des de Canet de Mar. Des de Natura local disposen de fins a 3 rutes circulars que surten del mateix poble i s'enfilen fins el mirador per baixar i passar per indrets diferents. L'excursió està inclosa dins del llistat dels 100Cims de la FEEC. A continuació us deixem l'accés a les tres opcions perquè escolliu la que més us agradi.

Creu de Pedracastell des de Canet de Mar

Us recordem que també podeu arribar fins la creu des de Sant Iscle de Vallalta en una ruta lineal que us deixem AQUÍ.

Creu de Pedracastell des de Canet de Mar

Creu de Pedracastell des de Canet de Mar

itineraris fins a Pedracastell

  • ruta 1: En una excursió matinal ens enfilarem per la Riera dels Oms.Entre Canyissars i vegetació exuberant pujarem als turons que envolten Canet fins assolir una altitud pròxima als 300 metres,  fins arribar a la Creu de Pedracastell, balcó que ens ofereix  unes magnífiques vistes sobre el poble de Canet.  6,35 Km circular.
  • ruta2: El santuari de la Mare de déu de la Misericòrdia i el Castell de Santa Florentina són dues esplèndides mostres arquitectòniques de Canet. La ruta ens portarà per la Riera de l'Albó entre canyissars fins a arribar a les suredes i pinedes dels turons que envolten Canet. Des de la Creu de Pedracastell tindrem unes  magnífiques vistes de la vila. ).  9,16Km circular
  • ruta3: ruta fàcil però llargueta, per copsar les primeres alçades de la serralada litoral, gaudir de les vistes i descobrir els ambients i paisatges forestals de Canet de Mar. 9 Km. circular.

 

Altres llocs d'interès

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: