baner tram baix

Què fem?

Consolat de Sildàvia a Barcelona (el món d’en Tintín)

  1. Home
  2. »
  3. Consolat de Sildàvia a Barcelona (el món d’en Tintín)
adreça: Carrer Zamora 105, 5 º
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
correu electrònic: info@consulatsyldavia.cat

 

 

 

El Consolat de Sildàvia a Barcelona té des de l'abril del 2020 com a Cònsol Honorari a  l'Enric Reverté Llorca.  Consolat i cònsol s’han anat forjant després d’una dilatada dedicació tintinaire al llarg de més de 25 anys de innombrables activitats, patrocinis i col·laboracions. Si sou seguidors de les aventures d'en Tintín segur que us agradarà tenir el Passaport de Sildàvia. A la pàgina oficial del consolat el podeu demanar.

 

Consolat de Sildàvia a Barcelona

Sildàvia, un petit país europeu imaginari

Sildàvia és un petit país imaginari situat a l’Europa oriental el territori del qual es troba delimitat per dues grans valls. Una per la qual circula el riu Wladir i l’altre per on flueix el seu afluent més important, el riu Moltus. Els dos, riu i afluent entrellacen les seves aigües a la ciutat de Klow, capital d’aquest país, la qual compta amb uns 122.000 habitants. La població total d’aquest país és de 642.000 habitants.

 

El passaport de Sildàvia

Consolat de Sildàvia a Barcelona

Des del Consolat Honorari de Sildàvia a Barcelonnie tenim l’honor, entre altres activitats, de poder expedir el passaport del ‘Royaume de Syldavie¨ a tots els “tintinaires” interessats a accedir a aquesta nacionalitat fictícia, mitjançant la validació de segell consular i la rúbrica personal del Cònsol de la ciutat de Barcelona.

L’oficialitat que li atorga el segell i la rúbrica consular donen a aquest passaport la validesa internacional per poder viatjar a tots els països imaginaris que Hergé va desenvolupar a les aventures de Tintín

  • La primera pàgina es compon d’un Codi d’honor el qual el signa i segella el consolat.
  • La segona pàgina incorpora el número de passaport registrat.
  • La tercera pàgina està destinada a omplir totes les dades de l’interessat inclosa una foto personal de carnet, signada personalment per l’interessat.
  • Dues pàgines més estan en blanc perquè puguin ser segellades pels diferents consolats de ciutats amb representació consular sildava.
  • L’últim full consisteix en unes condicions generals d’ús i propietat del passaport.

 

*La informació ha estat elaborada amb la informació de la pàgina del Consolat. Fotos de la web i del reportatge de TV3

Cal Tonet a Barcelona, és un botiga especialitzada en el món de Tintín.

 

+ punts d'interès

+ activitats i rutes Barcelonès