xecs regals imprimibles blau 01
|

plantilla xec regal

xecs regals imprimibles blau 01

Hem preparat una plantilla xec regal per imprimir de manera gratuïta. Podeu imprimir-vos i omplir el model que més us interessi, en teniu 5 diferents. Activitats o sortides, regal, llibres, especial Pasqua i un sense dibuix. Estan pensats per poder-hi escriure el nom a qui va dirigit i l’obsequi o activitat que teniu pensat regalar.  També hi hi hem posat data de caducitat perquè així no pugueu allargar el termini per fer una activitat, sortida o anar a buscar el regal 😉

Un xec bescanviable per… 

 

plantilla xec regal per imprimir

La plantilla del xec regal es pot utilitzar en tot tipus d’ocasions i circumstàncies. El podeu omplir amb la informació necessària, nom del nen o adult, activitat que podeu bescanviar i data de caducitat, en cas que n’hi hagi. Està pensat principalment per oferir un regal en un moment determinat, quan no tingueu el regal físic a mà. També el podeu fer servir per preparar alguna sortida especial en família, una excursió, reservar una data per anar al museu, cinema, circ, a una granja… segur que teniu propostes per sortir.

plantilla xec regal 11

  • Imprimiu-lo, ompliu-lo i regaleu-lo.
  • Per a una festa si teniu un globus podeu embolicar el xec regal i posar-lo dins el globus. Infleu-lo i poseu-lo amb un objecte per punxar-lo al pastís o Mona.

Ara ja no heu de patir per si no heu comprat un regal a temps. I tampoc teniu excusa per regalar una activitat, proposar una sortida especial o com a bescanvi d’algun obsequi que il·lusioni al nen (o adult).

 

+ imprimibles gratuïts

+ calaix de sastre

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *