Namaka us regala un llibre amb la subscripcio anual

La Revista Namaka celebra el seu primer aniversari ! I per celebrar-ho Namaka us regala un llibre amb la subscripció anual. Els qui la coneixeu ja heu descobert una fantàstica revista. Divertida, salvatge i dinàmica que invita als lectors a descobrir i participar de manera activa en totes les seves propostes. No es d’estranyar doncs que ja hagi arribat al 70 % de biblioteques de Catalunya. I de retruc hagi despertat un fort interès entre les escoles i alumnes, per això, cada vegada té més subscriptors. Per celebrar-ho, Namaka i Edicions del Pirata han unit forces i regalen un llibre a cada nou subscriptor. Els qui encara no coneixeu la revista o no en sou subscriptors ara teniu una magnífica oportunitat.

 

Namaka us regala un llibre amb la subscripció anual. Atenció petits lectors !

Namaka us regala un llibre amb la subscripcio anual

No deixeu escapar l’oportunitat de rebre a casa 6 números de la revista i un dels dos llibres d’Edicions del Pirata. Podeu escollir entre:

  • Papa, dibuixa’m un conte” per lectors de 6 anys en endavant.
  • “La Banda del mosquit” recomanat a patir dels 9 anys.

Els vostres fills estaran encantats amb aquesta promoció. Els esperen estones de diversió amb els continguts més esbojarrats de la Revista Namaka i lectures entretingudes per endur-se a la piscina o a la platja.

 

Atenció aquesta promoció acaba el 30 de juny!

Moltes felicitats, revista Namaka!