Namaka us regala un llibre amb la subscripcio anual

Namaka us regala un llibre amb la subscripció anual

Namaka us regala un llibre amb la subscripcio anual

La Revista Namaka celebra el seu primer aniversari ! I per celebrar-ho Namaka us regala un llibre amb la subscripció anual. Els qui la coneixeu ja heu descobert una fantàstica revista. Divertida, salvatge i dinàmica que invita als lectors a descobrir i participar de manera activa en totes les seves propostes. No es d’estranyar doncs que ja hagi arribat al 70 % de biblioteques de Catalunya. I de retruc hagi despertat un fort interès entre les escoles i alumnes, per això, cada vegada té més subscriptors. Per celebrar-ho, Namaka i Edicions del Pirata han unit forces i regalen un llibre a cada nou subscriptor. Els qui encara no coneixeu la revista o no en sou subscriptors ara teniu una magnífica oportunitat.

 

Namaka us regala un llibre amb la subscripció anual. Atenció petits lectors !

Namaka us regala un llibre amb la subscripcio anual

No deixeu escapar l’oportunitat de rebre a casa 6 números de la revista i un dels dos llibres d’Edicions del Pirata. Podeu escollir entre:

  • Papa, dibuixa’m un conte” per lectors de 6 anys en endavant.
  • “La Banda del mosquit” recomanat a patir dels 9 anys.

Els vostres fills estaran encantats amb aquesta promoció. Els esperen estones de diversió amb els continguts més esbojarrats de la Revista Namaka i lectures entretingudes per endur-se a la piscina o a la platja.

 

Atenció aquesta promoció acaba el 30 de juny!

Moltes felicitats, revista Namaka!

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *