MOnstra de titelles Can Ninot Sant Cugat
|

Mostra de titelles de Sant Cugat

MOnstra de titelles Can Ninot Sant Cugat

del 4 al 6 de novembre 2022

 

Mostra de titelles de Sant Cugat

  • Població: Sant Cugat del Vallès
  • Lloc:  Plaça de l’Om i Sala Clavé del Teatre La Unió i el teatre de Can Ninot.
  • Data: del 4 al 6 de novembre 2022
  • Horari: consulteu AQUÍ la programació
  • Preus: 4 espectacles gratuïts i la resta de pagament.
  • Organitzat: Can Ninot

 

Mostra de titelles de Sant Cugat 2022

La plaça de l’Om, la sala Clavé del Teatre La Unió i el teatre de Can Ninot acolliran un total de 10 espectacles de carrer i de sala, gratuïts i de pagament, que ens permetran prendre el pols a l’actualitat dels titelles d’àmbit català i internacional i gaudir a la ciutat de propostes per totes les edats.

Tres dies d’espectacles per acostar als més menuts i les seves famílies la màgia del món dels titelles, per conèixer tècniques, companyies i propostes molt diverses i per apropar a Sant Cugat espectacles que d’una altra forma no es podrien veure a la ciutat i que ens expliquen històries d’ara i de sempre, d’aquí i de ben lluny.

En aquesta edició trobarem també el Mercat d’Artesans a les places Octavià i U d’Octubre amb més de 30 paradistes i s’oferiran també tallers.

Hi haurà quatre espectacles gratuïts amb entrada lliure a la plaça de l’Om, i la resta tindran un preu de 7,50€ -amb l’entrada gratuïta pels menors de 18 mesos als espectacles de públic familiar. Enguany mantenim l’aposta pels més petits amb dos espectacles especialment pensats per nadons de 0 a 3 anys.

 

rutes per a famílies exploradores a Sant Cugat del Vallès

Rutes per a famílies exploradores

Us deixem AQUÍ per si us animeu a seguir alguna de les rutes que proposen des de Turisme del municipi per descobrir la ciutat. Així podeu completar el dia abans o després dels titelles.

 

+info Can Ninot

veure + Festivals per a nens

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *