totnens-manualitats-tardor-halloween9

Parlar de tardor és també parlar de dues festes infantils que ja formen part del calendari de finals d’octubre: la Castanyada i Halloween que, en més o menys acceptació miren de conviure i sobreviure. Avui, en aquestes manualitats de tardor decoració Halloween us convidem a visitar el post i a veure les diferents maneres de decorar una festa infantil de Halloween per als més petits.

 

Manualitats de tardor decoració Halloween

Hem eliminat, d’una manera plenament conscient, tota decoració que pugui ser una mica tètrica, pugui fer por o fins i tot sigui de mal gust. Així, només hi trobareu propostes decoratives per a Halloween simpàtiques, divertides i senzilles que els nens poden fer sense massa complicacions.

Si vosaltres ja teniu pensat o fins i tot preparada la vostra decoració i ens la voleu mostrar, ja ho sabeu, envieu-nos una foto i la penjarem.

Llums de Halloween fets amb gots de plàstic i pots de vidre

totnens-manualitats-tardor-halloween8

totnens-manualitats-tardor-halloween19

La il·luminació és un factor important si voleu crear una sensació de misteri i tensió. Fer servir gots o pots de vidre decorats amb els personatges bàsics de Halloween i afegir-los-hi leds o llums de poca potència us ajudarà a crear un ambient especial. Els nens poden decorar els gots o pots, pintant carabasses, fantasmes, monstres…

Decoració amb carabasses per la festa de Halloween

totnens-manualitats-tardor-halloween4

Si sous dels qui compreu carabasses per cuinar aprofiteu abans de fer-les servir a la cuina per decorar-les per Halloween. Aquestes simpàtiques carabasses no necessiten ni ser buidades ni llums per fer-les divertides, només us cal que retalleu amb cartolina o goma eva ulls, mans, boca… i els hi enganxeu.

totnens-manualitats-tardor-halloween7

Ara que comença a ser temps de taronges i mandarines els hi podeu treure tot el suc convertint-les en carabasses per les llaminadures. Amb paciència els nens poden buidar-les i amb compte fer els talls dels ulls, boca i nas.

totnens-manualitats-tardor-halloween5

No fa falta tenir una carabassa de veritat per fer una decoració de Halloween amb carabasses, ja ho veieu. Un simple rotllo de paper de vàter embolicat amb paper de seda taronja i decorat amb els ulls i la boca negra pot fer un efecte igual d’impressionant. Si col·loqueu més d’una d’aquestes singulars carabasses juntes amb diferents expressions ja teniu un bon centre decoratiu  de Halloween. Fàcil, veritat?

totnens-manualitats-tardor-halloween17

També podeu fer mini carabasses amb sorpresa amb paper de seda taronja.

totnens-manualitats-tardor-halloween16

Xupa-xups disfressats de carabassa per decorar o per donar als nens que us vinguin a demanar caramels. El truc perquè els xupa-xups es quedin drets és el de posar-los una petita moneda a la base abans d’embolicar-los.

Els personatges de Halloween per fer amb els nens

totnens-manualitats-tardor-halloween2totnens-manualitats-tardor-halloween3

Per fer aquesta manualitat per a Halloween necessitareu peces de fusta, pintura, cartolines, ulls i cola. Es tracte de, amb els elements bàsics que defineixen cada personatge de Halloween, pintar i decorar cada peça.

totnens-manualitats-tardor-halloween15

totnens-manualitats-tardor-halloween12

Les oueres de cartró segueixen sent dels materials més utilitzats alhora de fer creatives manualitats amb els nens. Aquí, com podeu comprovar, s’ha de tallar l’ouera i deixar-ne només les parts on es posa l’ou. Pinteu cada peça del color del personatge i decoreu-les amb els uls i la boca amb un retolador negre. A dins es poden guardar mini bosses amb caramels o alguna joguina petita.

totnens-manualitats-tardor-halloween1

Frankestein, fantasmes i carabasses de Halloween fets amb pals de gelat

totnens-manualitats-tardor-halloween6

Garlandes decoratives de Halloween

totnens-manualitats-tardor-halloween20

totnens-manualitats-tardor-halloween14

totnens-manualitats-tardor-halloween13Garlandes decoratives de Halloween per l’entrada de casa o ambientar la festa.

 

Decorar la bossa dels caramels amb personatges de Halloween en un plat de plàstic

totnens-manualitats-tardor-halloween18

Si el lloc on viviu l’anar a picar a les portes a recollir caramels és també una tradició, els nens poden decorar un plat de plàstic amb el personatge que més els hi agradi o el que combini amb la seva disfressa. Un cop decorat el plat es pot enganxar en una bossa de paper per anar a recollir caramels. Els plats decorats amb motius de Halloween també els podeu fer servir com a decoració de la festa.

Cuina creativa de Halloween per als nens

totnens-manualitats-tardor-halloween10

totnens-manualitats-tardor-halloween11

Només us hem portat dues mostres de cuina creativa per a Halloween, els plàtans fantasmes i mandarines carabassa i aquests singulars pinxos de pastanaga, núvols i kiwi.

 

Bona feina !!!

Bon Halloween !!!

+ especial Halloween

Instagram totnens

 

 

 

Save