jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

Els jocs tradicionals no passen mai de moda, només cal, a vegades, actualitzar-los.En el post que us hem seleccionat diferents jocs per jugar dins de casa en una festa infantil. Es poden adaptar fàcilment a diferents edats i decorar segons us convingui. Els podeu seleccionar per organitzar una gimcana d’interior on més que l’espai el que compta és l’habilitat o l’enginy. No us caldrà organitzar curses ni circuits d’obstacles, només jocs divertits per jugar-hi individualment o en grup.

En la primera foto s’ha reinventat el joc de buscar el tresor. Pinteu tres o més blat de moro i afegiu-lo dins el pot. Controleu el temps per buscar els pintats.

 

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil.

Depenent de l’espai interior que disposeu els jocs poden ser més o menys grans.  Us recomanem utilitzar el corredor, si en teniu, i arraconar el mobiliari del menjador per convertir-lo en pista de joc.

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

Si necessiteu un súper dau, per fer l’activitat més atractiva, aquí us deixem com fer-lo.

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

Un circuit per saltar segons marquin els peus. Al terra els nens es poden passar una pilota o qualsevol objecte que no es trenqui. Guanya el nen que no li ha caigut res.

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

Si teniu pilotes de plàstic petites podeu muntar una singular pista de bàsquet per punts. Al corredor podeu muntar uns “laser” amb cintes de colors per passar sense tocar-les.

Jocs per pescar sense aigua

jocs per jugar dins de casa en una festa infantilLa gràcia de pescar taps és el fet de tenir la canya lligada al cap. Per als més petits podeu reconvertir gots en simpàtics animals.

jocs amb pilotes per jugar dins de casa

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

En la primera foto també es “pesca”, en aquest cas pilotes de ping-pong. La segona foto és un divertit joc de fer passar la pilota pel forat movent el plat.

jocs per jugar dins de casa en una festa infantilAmb una caixa, amb tubs de cartró, amb gots… podeu fer entrar  la pilota al forat amb més puntuació. Amb més habilitat es poden fer mini catapultes per a boles de cotó fluix.

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

Si organitzeu una gimcana haureu de fer dues ampolles com les de la foto. Podeu jugar controlant el temps o el primer que les encistella totes. El nen que faci entrar més bales al forat, guanya. Laberint gegant amb taps de plàstic, podeu controlar el temps per fer el recorregut.

Aquí teniu una altra catapulta llançadora de boles de paper, s’ha de posar la bola al plat i sumar moolts punts. Amb una caixa de cartró gran podeu muntar un joc de llençar boles als forats. Aquest joc el podeu complicar posant-hi puntuació per forat, colors…

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

Encara us portem un parell de jocs amb boles o pilotes per jugar a dins de casa.

jocs per a gimcanes amb un plat de paper

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

El primer joc consisteix en dibuixar (segons la norma establerta que vulgueu) i l’altre equip o nens han d’endevinar què ha dibuixat. La segona foto ha reconvertit el joc d’anelles per plats decorats i foradats.

jocs per jugar dins de casa en una festa infantilJoc d’habilitat que es juga en grup per fer una construcció ben alta fent servir una goma i cordill. Amb plats de paper podeu fer un tres en ratlla per jugar al terra o un memory.

jocs per jugar dins de casa en una festa infantil

Finalment us deixem tres jocs plens de color. Llançament de mini coixins al seu color. Cursa d’omplir els gots amb lacasitos o peces de cada color.

La foto del mig es pot fer una simple construcció o inventar un joc. Per exemple, per equips de colors on per torn cada equip llença un dau i col·loca tants gots com indiqui el dau. Guanya qui aconsegueix posar tots els seus gots, tenint en compte que l’equip que fa caure la construcció queda eliminat.

Agafeu idees que d’això es tracta i reinventeu i adapteu els jocs.

 

 

14 jocs per jugar a l’exterior

23 jocs tradicionals per a una festa infantil

28 activitats d’aigua i gel per jugar a l’estiu

Jocs per a gimcanes per a una festa infantil

Bona festa !!!

podeu veure totes les fotos i més al Pinterest de totnens festes infantils-  jocs