|

Felicitació aniversari en forma d’especial abraçada

Felicitació aniversari en forma d'especial abraçada

Fa temps que vàrem veure aquesta singular i divertida felicitació. Encara que originàriament està pensada per  felicitar als avis en el seu dia (9 de setembre als USA) es pot utilitzar per a qualsevol data especial. La felicitació aniversari en forma d’especial abraçada la podeu enviar per Nadal, en un aniversari o en qualsevol altre ocasió. Aquestes fantàstiques idees són el punt de partida per després fer-les a la nostra manera o a adaptar-les a l’edat dels nens. La implicació dels nens és determinant, ells en són el protagonistes, s’ha de dibuixar els seus braços i el cap. L’enorme abraçada es converteix en una activitat creativa i genera als nens il·lusió i expectació. La il·lusió i les ganes de dibuixar-se, d’enviar una carta i saber que algú la rebrà. I sobretot, el saber que d’aquesta manera poden abraçar als avis, pares, amics o familiars en la distància.

Felicitació aniversari en forma d’especial abraçada

A vegades una cosa que d’entrada pot semblar poca cosa o insignificant resulta una font d¡il·lusió i alegria. Ja us vàrem mostrar com el fet d’escriure una carta pot ajudar i estimular als nens. Aquí una silueta de mida real genera empatia i emoció.

Felicitació aniversari en forma d'especial abraçada

Necessiteu un paper llarg, com a mínim de la llargada dels braços oberts del nen. Un paper de regal o paper d’embalar us pot servir.

 

Felicitació aniversari en forma d'especial abraçada

model de sobre per descarregar de manera gratuïta

Per donar la impressió que la carta arriba de lluny podeu imprimir un sobre com el que us hem deixat de model. us els podeu descarregar de manera gratuïta. El nen ha d’escriure el nom del destinatari.

 

Felicitació aniversari en forma d'especial abraçada

veure font original

En un sobre més gran es pot plega la silueta dels braços i cap. Abans el nen haurà d’haver dibuixat i pintat la seva cara. Un cop retallada i plegada la silueta de l’abraçada s’ha de posar al sobre gran. Ja està llest per enviar !

 

Bona feina !!!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat