diorama del bosc amb cartro

Hi ha cops que et trobes amb idees per la xarxa que sorprenen molt agradablement. Aquest fantàstic diorama del bosc amb cartró l’hem trobat ideal per treballar un ecosistema tan nostrat. Els nens el poden muntar i construir els caus, nius, rius de cadascun dels habitants del bosc. I fer-ho de manera creativa i alhora realista. Podreu aprofitar per fer una sortida a recollir material com fulles, pinyes petites, branquillons…

Fantàstic diorama del bosc amb cartró per fer amb els nens

Aquest diorama, com passa en la majoria de manualitats, es gaudeix més preparant-lo que després jugant. La representació de l’ecosistema del bosc es pot fer molt simple o molt detallista, segons l’edat dels nens. I també s’hi poden incorporar diferents elements o fins i tot muntar-lo sobre una plantilla dibuixada.

Busqueu fotos del riu, el cel, un cau… pinteu arbres o detalls, incorporeu pedreres, herbes… i escolliu figuretes d’animals que tingueu per casa.

La gràcia del diorama i el que ens ha cridat l’atenció és la línia de separació entre les parts del bosc. Fixeu-vos que el cartró dibuixa els petits habitatges dels diferents animals. Si no teniu cartró d’aquest tipus podeu tallar tires de cartolina marró per fer les separacions.

Per fer-lo ben realista els caldrà buscar informació i això pot resultar interessant.

L’hem trobat a Instagram – veure font original

Bona feina!!!

+aprenem

+manualitats amb cartró