Inici Esdeveniments - totnens oci Nit dels Museus 2023
la nit dels museus

Apunts 31 – setembre

Apunts setembre 2023

 

GUIA D’OCI EN FAMÍLIA

Activitats amb nens

activitats familiars

Data

13 maig 2023
Caducat!

Hora

8:00 am - 6:00 pm

Nit dels Museus 2023

Nit dels Museus 2023

La Nit dels Museus torna amb tota la seva esplendor. Aquest any, sí! Podràs tornar a gaudir de sis hores en què la cultura i l’entreteniment brillaran en l’ambient primaveral del dissabte 13 de maig.

  • Trobaràs 90 equipaments oberts gratuïtament. Consulteu en els enllaços els museus, i busqueu les propostes que ofereixen, en algunes cal fer reserva.
  • Encara que la majoria d’equipaments adherits son de Barcelona també en trobareu a : Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma, ciutats enllaçades per la Nit des de les set del vespre fins a la una de la matinada.
  • Els espais patrimonials, les exposicions temporals i col·leccions permanents conviuen durant aquesta vetllada insòlita amb activitats per a totes les edats. Propostes com visites guiades, tallers, jocs de pistes i d’escapada o un correfoc…
  • A més, hi haurà concerts, recitals i espectacles de poesia, dansa i teatre, molts d’ells pensats exclusivament per fer més lluminosa La Nit dels Museus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *