totnens-brown-paper-lemon3

Brown paper lemon és una botiga online de fundes de coixí i vinils decoratius de disseny minimalista i naturista feta amb la passió de qui s’ha dedicat durant anys a salvar aus com a a voluntària en un projecte australià anomenat Bird Rescue with the RSPCA.  Com explica la seva creadora totes les criatures tenen un lloc en aquest món, i així, trasllada la seva passió als delicats dissenys dels articles de la web.

Des de la web intenten donar suport al medi ambient ajudant a la causa dels animals en perill d’extinció, tant dels ocells més petits com de les enormes balenes. La botiga col·labora a WWF d’Austràlia donant un dòlar de cadascuna de les vendes de fundes de coixí. Visiteu la seva web i us impregnareu d’aquest amor per la natura i els animals gràcies a unes il·lustracions magnífiques que han estampat, de moment, en dos articles: fundes de coixí i vinils decoratius.

Les coixineres de disseny de Brown paper lemon

totnens-brown-paper-lemon11

totnens-brown-paper-lemon8totnens-brown-paper-lemon9

Les fundes de coixí estan fetes a partir d’una tela de 100% de cotó i serigrafiades amb tinta a base d’aigua. Tenen una mida de 48 x 73 cm. Cada coixinera és única ja que està fet a mà i pot variar una mica de la foto de la web. Renteu-la amb aigua freda i si la planxeu feu-ho a una temperatura moderada.

La il·lustració de la tortuga i les balenes han estat dissenyats i dibuixat per Nikki Hernán.

Balenes i tortuga per la funda de coixinera dels nens

totnens-brown-paper-lemon5

Quina coixinera us agrada més? Tortuga, balenes… o el cavallet de mar que ja preparen com a novetat?

Balenes i tortugues per l’habitació del nadó

totnens-brown-paper-lemon1

En han agradat moltíssim aquestes tortugues, són molt realistes, elegants, decoratives i originals. Els vinils decoratius de tortugues els podeu escollir en tres mides diferents. Es poden utilitzar en pràcticament qualsevol superfície i no contenen dissolvents. En el paquet d’enviament hi han les instruccions de col·locació.

De moment només tenen vinils de tortugues, esperem que ampliïn els vinils a altres animals.

totnens-brown-paper-lemon4

La mida de les coixineres fa que es puguin adaptar als bressols petits o al cucos de vímet.

El nou disseny: Cavallet de mar per la funda de coixí de Brwon paper lemon

totnens-brown-paper-lemon7

Aquest és el nou disseny amb el que treballen.

Us recordem que Brown paper lemon és una firma australiana, per tant, si feu una comanda us pot tardar com a mínim tres setmanes a arribar.

 

+info Brown paper lemon