Apunts son idees que anem agrupant en aquesta mena de revista singular seguint l’essència de totnens. Notes de propostes per sortir, recomanacions de llibres i jocs, manualitats i una mica de decoració i cuina. Apunts 02 Revista totnens d’activitats en família

 

Apunts 02 – Revista totnens d’activitats en família

Hola famílies !

En aquesta segona revista hem aparcat les típiques sortides de tardor, al web les podreu trobar, per oferir-vos sortides, també, per fer i gaudir d’aquesta bonica estació. Forats amb vistes, racons amb història, activitats variades i museus triats per la seva singularitat. Esperem, com sempre, que us agradi la tria.

Els Apunts d’octubre son també per pensar amb els panellets! Innovació o clàssics, com els fareu? Us deixem la nostra recepta perquè els petits cuiners hi vagin pensant. En un tres i no res ens posarem a final de mes i cal comprar ingredients, pensar amb gustos, formes…

Avui parlem de xumets, internet segura i què fer quan plou. Finalment hem seleccionat llibres, jocs i els espectacles de titelles d’octubre de La Puntual. I, si heu heu de decorat l’habitació dels nens mireu els adhesius i vinils de Dolce Vinilo.

 

Feu-li una ullada !

 

portada apunts octubre 2020

Esperem que els nostres Apunts us hagin agradat i us hagin inspirat, ni que sigui una mica, per fer activitats amb els nens. Recordeu que a la revista teniu enllaços per accedir a les rutes i activitats per així completar la informació.

 

Sortim !

Instagram totnens